Britt, George en NML health op Horse Event

Wat had NML health een prachtige locatie op Horse Event 2019. Onze stand had uitzicht op de sportpiste en daar gebeurde het allemaal. George en Britt, imposante Friezen, Welsh pony’s, het trok allemaal aan ons voorbij. Tussen de shows door was het heerlijk druk en konden we veel mensen vertellen over de prachtige producten van NML health. En fans vereeuwigen voor Instagram en blij maken met onze gadgets. Horse Event, het was weer geweldig!

Goed sfeertje

Er waren uiteenlopende shows te bekijken. De Friezentrein waarin een aantal imposante friezen zich van hun beste -lichte tour- kant lieten zien, dressuurruiters Daniel Bachman en Maria Caetano gaven spectaculaire shows, Welsh pony’s, springclinics en jachtpaarden met jachthonden lieten ook zien wat ze allemaal kunnen. 

Mensen liepen af en aan en kwamen in hun wandeling regelmatig langs bij de stand van NML health om vragen te stellen over de gezondheid van hun paard. En dan maar meteen ook over hun hond, nu we er toch zijn. De mooie kortingsacties en de fotoshoots met het unieke insta frame board werden zeer gewaardeerd. Op Facebook en Instagram hadden we op alle dagen een winnaar.  

Britt, Britt, Britt!!!

Op zondagmiddag rond half vier, het zonnetje scheen heerlijk, stroomde het publiek richting de tribunes. Om klokslag vier uur was de hele tribune afgeladen. Maar dan ook echt afgeladen: gillende meisjes op de tribune, maar ook op de nek van hun vader. Anderen klommen op kliko’s om een goed uitzicht te hebben op de rijbaan.

Heel even had iedereen dezelfde opwinding Britt Dekker zou haar prachtige paard George laten zien aan het publiek. Het leek wel of er een wereldberoemde ster binnen zou komen, de wave werd voorbereid en er galmde muziek uit de speakers. Via de commentator kregen we te horen dat het stil moest zijn als George met Britt de baan zou betreden.

Het was namelijk de eerste keer voor hem en George moet nog leren omgaan met publiek. Het was ongelofelijk dat je binnen een paar seconden een speld kon horen vallen… Ja hoor, daar kwamen ze binnen. Eerst nog even aan een touwtje, maar al gauw bleek dat George dit helemaal niet eng vond. Britt was erg gespannen, maar ontspande snel. Ze gaf een waanzinnige show.

Talent George

George is super sensibel, maar Britt reed hem heel goed. Ze is enorm vooruitgegaan qua techniek en qua rijstijl. Voorheen reed ze nog erg veel op druk, maar ik denk dat dat met een paard als George niet kan. Je zag dat George ontspande op het moment dat Britt dat ook deed. Toen kwam hij echt mooi in de verzameling en in balans. Hij had een supergoed beengebruik en ik kan mij voorstellen dat hij potentie heeft om met Britt hogerop te komen in de dressuur.

Heel leuk om te zien wat enorm veel fans dit duo heeft. We mochten na afloop rustig applaudisseren en dit werd goed ontvangen door beide. 

We bewaren je pakketje voor volgend jaar, Britt

We hadden een mooi NML- pakket klaar staan voor Britt: met shampoo voor witte paarden, Vetramil en een emmer van Phytonics. Helaas kwamen we niet bij haar in de buurt. Maar wie weet de volgende keer!

Ik vond het heel leuk dit evenement bij te wonen.