De favoriet van Hondentrimsalon Elswout... Espree Luxury remoisturizer conditioner

Leestijd 2 minuten

Als grootverbruiker van Espree producten namen wij onlangs contact op met Hondentrimsalon Elswout en De Houten Hond Natuurvoedingswinkel voor hond en kat in Haarlem. Trimster Brenda van der Vaart deelt haar ervaring over het gebruik van Espree in de salon. 

Fluffy en aaibaar is een leuke uitdaging

Wij, team Hondentrimsalon Elswout, behandelen vachten van alle soorten. Vaak zitten we goed in onze keus voor een goede shampoo of verzorgende conditioner, maar soms duurt de zoektocht iets langer voordat we de juiste combinatie van verzorgingsproducten vinden. We hebben namelijk te maken met de behandeling van diverse vachtstructuren. Zo heeft de Labradoodle een afwijkende vachtstructuur dan de meeste hondenrassen. De Labradoodle valt onder de zogenaamde hybride vachtsoorten, en verdiend daarom een speciale behandeling en aanpak. We hebben te maken met een combinatie van wolvacht en krulvacht. Deze honden zien er heerlijk fluffy en aaibaar uit, maar het is een uitdaging de behandeling praktisch én verzorgend uit te voeren. Espree maakt dit mede mogelijk. Een groot deel van de honden die wij behandelen in onze trimsalon heeft een hybride vacht.

Hybride honden

Poodle, Bichon frisé, Portugese waterhond, Chinese Crested, Afghaanse windhond, Maltezer, Labradoodle, Soft Coated Wheaten Terriër, Schnauzer, Kerry blue-terriër. 

Luxury remoisturizer conditioner

Sinds een aantal maanden zetten we Espree Luxury remoisturizer conditioner in. De werking van de remoisturizer is al in bad merkbaar. De formule legt geen afsluitende laag over de vacht waardoor uitspoelen al zichtbaar sneller gaat. Tijdens het drogen voelt de vacht zacht en luchtig aan en de droogtijd is aanzienlijk korter. 

Trimsalon gemak

De Luxury remoisturizer conditioner zorgt ervoor dat de vacht goed doorkambaar is en volume blijft behouden. Onze kammen, borstels en scharen houden goed stand op de vacht, wat voor het uitvoeren van ons werk een belangrijk aspect is om tot een gewenst en mooi eindresultaat te komen. En zoals eerder al genoemd de droogtijd is korter, en dat is erg prettig voor de hond. 

Wat ruik je lekker?!

Wij zijn al zeer te spreken over Espree Luxury remoisturizer conditioner, de reacties van eigenaren bij het ophalen van de honden bevestigen ons in de keuze voor het juiste product. De eerste opmerking is dan vaak ook; “Wat ben je heerlijk zacht en wat ruik je lekker! Welk product hebben jullie gebruik?”

Espree Luxury remoisturizer conditioner heeft een vooraanstaande plek naast ons bad gekregen, wij zijn erg enthousiast over de werking en het resultaat van dit product.
Namens ons, team Hondentrimsalon Elswout, bedankt voor dit heerlijk natuurlijke product. 

Wil je meer weten over Hondentrimsalon Elswout, meer over Brenda of de winkel De Houten Hond in Haarlem.