De favoriet van Maaike van Van Noord's Dierenvoeders... PUUR Digest

Leestijd 2 minuten
PUUR Digest, Van Noord's Dierenvoeders, Maaike Blankenzee

Bij Van Noord’s Dierenvoeders in Amstelveen werken alleen maar enthousiaste medewerkers met hart voor dieren. Graag adviseren ze hun klanten over de beste verzorging met voeding als de gezonde basis. Maaike Blankenzee maakt al vanaf 2011 deel uit van het team. Haar favoriete PUUR product? “Dat is met stip op 1 de PUUR Digest!”, vertelt ze lachend. “Honden worden er zelfs weer actiever en vrolijker van!”

Vrolijk worden van PUUR Digest? Leg eens uit?

“PUUR Digest is een poeder wat zorgt voor een optimale darmfunctie. Het bevat niet alleen Psyliumvezels met hun positieve invloed op de darminhoud en ontlasting, maar ook ingrediënten die zorgen voor ontspanning en herstel van de darm. Bovendien zijn er prebiotica aan toegevoegd die een gezonde darmflora ondersteunen. Het poeder is zeer fijn gemalen waardoor de acceptatie bij honden en katten zeer goed is. Voor de eigenaar is het erg fijn dat het snel resultaat geeft: vaak al binnen een paar uur. En zo was er die klant die mij vertelde dat zijn hond vrolijker en actiever werd. Logisch als je bedenkt dat het dier daarvoor misschien wel dagelijks last van buikkrampen had en dat deze nu verdwenen zijn.”

Wat vind je zo leuk aan je werk bij Van Noord?

“Het leukst aan mijn werk vind ik om te blijven leren. Door steeds nieuwe kennis op te doen kan ik onze klanten het beste advies geven. Veel vragen gaan over de gezondheid van een huisdier. Goed luisteren, de juiste vragen stellen en dan een passend advies geven is wat ik dagelijks doe. Als een klant na een tijdje terugkomt om te vertellen dat mijn advies het dier geholpen heeft kan mijn dag niet meer stuk!”

Wat kenmerkt Van Noord’s Dierenvoeders? 

De winkel is een familiebedrijf en bestaat sinds 1973. We staan bekend om onze uitgebreide kennis van dierenvoeding en hebben een groot assortiment aan huisdierbenodigdheden. Ook beschikken we over een grote dierapotheek met reguliere en natuurlijke producten. We adviseren onze klanten graag over hun dier. Dit doen we door goed door te vragen en te luisteren wat er speelt bij het dier en zoeken daar dan de juiste producten bij. Deze manier van werken wordt door onze klanten al decennia lang erg gewaardeerd.