Discus Kyno door onze eigen ervaring kunnen we PUUR Urogeni nog beter adviseren

Leestijd 3 minuten

Al jaren is Discus Kyno een enthousiast verkooppunt van PUUR. De kennis over de producten is groot, met dank aan Ans van Vugt die lang de grote inspirator was van deze dierenspeciaalzaak in Gorinchem. Theorie is één ding, maar de praktijk zegt alles. Medewerkers Zinzi en Carin gebruikten PUUR Urogeni voor hun eigen kat en hond. “Als mensen vertellen over soortgelijke klachten bij hun dier, kunnen we hen uit eigen ervaring adviseren. De boodschap komt nog duidelijker over.”

Echte ervaringen stimuleert verkoop

Zinzi en Carin merken echt het verschil nu ze zelf met PUUR Urogeni zulke goede ervaringen hebben gehad. Zij hebben ondervonden wat het middel doet voor de blaas, wat er gebeurt als je start met de druppels, als je weer stopt of waar je tegen aan kan lopen in het gebruik. Bij een kat gaan de dingen net weer even anders dan bij een hond. Een eigenaar herkent zich in de verhalen van Zinzi en Carin en door goed door te vragen en te luisteren komen de bevlogen medewerkers tot het juiste advies voor dat dier. Op dit moment in zijn of haar specifieke situatie. Zinzi en Carin: “Natuurlijk hebben we dat ook wel met andere producten van PUUR, we gebruiken allemaal wel eens wat, maar bij PUUR Urogeni is het opvallend. Het is een pracht product!”

Zinzi’s oude kat Zorion beleeft tweede jeugd

De 10-jarige Zorion is een echte buitenkat met een sterk eigen willetje. Dat hij wel eens een paar dagen wegblijft is heel gewoon, maar toen hij een keer twee weken wegbleef maakte Zinzi zich toch wel zorgen. Zinzi: “Ik zag bij thuiskomst meteen dat hij niet in orde was. Hij was futloos en zijn vacht was vettig, plukkerig en dof. Ik dacht meteen aan zijn blaas en nieren, maar met hem naar de dierenarts is eigenlijk geen optie. Zodra hij de reismand in het vizier krijgt, schreeuwt hij moord en brand. Met de ‘health indicator’ lukte het me wel om zijn plas te testen. En ja hoor, positief. Er was iets met de nieren, of misschien zelfs was er sprake van blaasgruis.”

“Op advies van Carin ben ik gestart met PUUR Urogeni. Binnen 2 weken was hij 100% opgeknapt: weer een mooie volle vacht, vrolijk, lekker eten en drinken en levendig. De afvalbak en de vensterbank waren geen onneembare hindernissen meer. Sindsdien geef ik Zorion de onderhoudsdosis. Af en toe las ik een stopweek in, maar dan zie ik hem meteen terugvallen. Vooral in de vacht, met pieken in de kraag, die weer verdwijnen zodra hij weer PUUR Urogeni krijgt.” 

Bouvier Yunishka van Carin verloor geen urine meer

Het verhaal van Carin en Yunishka gaat wat verder terug. Het was in 2016 dat Carin opmerkte dat haar Bouvier na haar slaapje bij het opstaan wat urine verloor. Elke keer weer. Dat is gek, vond Carin en ze liet de urine onderzoeken bij een dierenarts. De nierwaarden waren afwijkend. Carin: “Om echt te weten wat er aan de hand was stelde de dierenarts een hele reeks onderzoeken voor, inclusief een blaaspunctie. Daar voelde ik niet voor. Ans stelde voor om PUUR Urogeni eens te proberen. Na drie weken was het urineverlies verdwenen. Toen ik na 3 maanden stopte met de druppels, kwamen de klachten weer terug. Sindsdien heb ik haar op de onderhoudsdosering gezet en heeft ze tot haar dood in mei 2019 nergens meer last van gehad.”

‘Dus als eigenaren vertellen over druppelen en het verliezen van plasjes bij opstaan ben ik meteen getriggerd en zet ik ze op het spoor van PUUR Urogeni. En bijna altijd met succes!”