Een kijkje in een dag van Hans

Afgelopen vrijdag raakte ik tijdens een bezoek aan een Belgische dierenspeciaalzaak, in gesprek met het baasje van deze schattige 15 weken oude bearded collie pup. Ze vertelde mij dat ze de trotse bezitter was van maar liefst 3 van deze wolbalen.

Mijn eerste hond was een beardie en als ik er eentje zie dan ben ik weer verkocht. Na het knuffelen met dit sociale en open pupje, kregen we een leuk gesprek over haar honden. Het was mij onmiddellijk duidelijk dat deze vrouw veel voor haar honden over heeft en er veel tijd mee doorbrengt. Zonder dat ze wist dat ik voor NML health werk, begon ze over voeding en natuurlijke gezondheidsproducten. Zo krijgen haar honden de PUUR omega 3 capsules. Hen zomaar laten vaccineren wilde ze ook niet meer en ze vertelde me dat ze haar dierenarts had benaderd met de vraag of deze haar honden zou willen titeren.

Toevallig stond er op de toonbank een mandje met Officinalis natuurlijke protective sprays tegen vlooien en teken. Ze pakte een flesje en vertelde mij dat ze de variant met lavendelgeur gebruikt bij al haar honden. Samen met een aantal andere liefhebbers, gaat ze met de honden speuren in de bossen. Ze was bang dat de lavendelgeur het speuren zou bemoeilijken, maar dit bleek niet het geval te zijn. Het leuke was dat ze mij vertelde dat alle honden na afloop van het speuren teken hadden, behalve die van haar. Daar ze dit moeilijk kon geloven, heeft ze daarna de honden nog minutieus onderzocht op deze vervelende beestjes, maar er bleek er echt geen op te zitten. Daar lavendel niet helemaal haar geur was, ging ze nu de versie met eucalyptus en basilicum uitproberen.

Na dit allemaal te hebben aangehoord, heb ik mij kenbaar gemaakt en vertelde ik voor welk bedrijf ik werk. Ik kreeg een zeer enthousiaste reactie en er volgde nog een leuk gesprek. De dierenarts waarover ze sprak heb ik inmiddels benaderd en deze reageerde erg positief.