Enthousiaste PUUR gebruikers bij Goblin Farm

Annabel Faase, Dierenpension Goblin Farm

Bij Goblin Farm is het dagelijks een komen en gaan van honden en katten. Het dierenpension is al bijna zestig jaar een begrip in de wijde omgeving van het Zeeuwse Zuid-Beveland. Dierenbezitters vinden hier een veilige tijdelijke opvang voor hun dier. Kwaaltjes en klachten komen soms ook ter sprake. Hoe leuk is het dan dat het team van Goblin Farm hun klanten wijst op de supplementen en druppels van PUUR. Nog leuker is het dan om terug te horen hoe blij deze mensen zijn met hoe PUUR bijdraagt aan het welzijn en de gezondheid van hun huisdier. 

PUUR Sinus

Onze kat had laatst door de vele schommelingen in het weer, duidelijk hinder van zijn luchtwegen. De hele dag liet hij zich horen en keek hij waterig uit zijn ogen. Dit vertelde ik aan de medewerkers van het pension waar ik dagelijks mijn hond breng. Zij attendeerden mij op de Sinus druppels van PUUR. Ik ben deze direct gaan geven en al na drie dagen merkte ik verschil. Onze kat ademde al snel veel vrijer en voelt zich merkbaar beter.
Ik heb de druppels nu standaard in huis. En mocht het weer gebeuren, dan begin ik weer gelijk.
 

Tranquil

Mijn herder is nogal heftig van karakter en gaat behoorlijk gespannen door het leven. In het pension waar hij begin dit jaar kwam werd mij gewezen op PUUR Tranquil. Dit ben ik gaan gebruiken voor hem, ondanks dat mijn vertrouwen in natuurlijke middelen niet groot is.

Bij deze moet ik toegeven dat ik volledig om ben. Inmiddels gebruik ik het al een tijdje en mijn hond gaat veel relaxter door het leven. Doordat hij beter in zijn vel zit is hij ook niet meer zo heftig qua reacties op straat naar van alles. Toen het potje op was dacht ik dat het wel zou gaan, maar ik heb toch snel een nieuw potje gehaald. Ik merkte direct verschil!

Parasitus en Hypersex

Wij zijn de baasjes van een Golden Retriever, van nu 15 maanden. We zijn helemaal fan van de lijn PUUR. Het is begonnen met dat onze hond indringers had in de darmen. Dat merkten we aan zijn ontlasting. De dierenarts gaf hem een kuur voor zijn darmen. Daarnaast zijn wij PUUR Parasitus gaan geven. We merken dat het hem goed doet: zijn darmen werken rustiger en beter. Nu geven we de hond eenmaal per kwartaal een kuurtje met PUUR Parasitus. Zo ondersteunen we zijn weerstand en houden we het milieu in de darmen onaantrekkelijk. 

Daarnaast hebben we erg goede ervaring met PUUR Hypersex. Onze Golden was erg druk en vertoonde uitdagend en rij gedrag. Op advies van Goblin Farm zijn we toen Hypersex gaan geven, zo'n 20 druppels per dag. Ondertussen zit de reu op een onderhoudsdosering van 2 x 7 druppels per dag. Want geven we het niet, dan komt gelijk dat drukke gedrag terug en is hij slecht te corrigeren en te bereiken. Geven we echter te veel druppels dan zien we hem angstig en schrikachtig worden. Hij is (nog)niet gecastreerd. Inmiddels denken we er ook aan om iets uit de PUUR-lijn te kiezen om de weerstand te verhogen. Want onze hond is erg vatbaar. Kortom PUUR doet wonderen voor ons en vooral voor onze lieve Golden!