Gecastreerde Buda met druppels de allerliefste hond

buda weer rustig met puur hypersex

Opspelende hormonen, wat kunnen ze hardnekkig zijn. Dat blijkt maar weer uit het verhaal van de Garafiano herder Buda. Zelfs na castratie bleef hij een macho naar andere honden toe. En ook loopse teven moesten dekking zoeken voor de verliefde hond. Het gedrag werd onhoudbaar. Totdat een therapeut de eigenaar natuurlijke druppels van PUUR adviseerde. Buda’s redding: hij veranderde in een gemakkelijke lieve hond. De allerliefste!

Op hol geslagen geslachtsdrift

Het verhaal van Joop Boukes spreekt boekdelen: “Onze Herder Buda kwam 8 jaar geleden bij ons wonen. Hij kwam uit een buitenlands asiel en bij aankomst leek hij helemaal niet op de hond die wij op de foto’s hadden gezien. Hij bleek kaal, broodmager en de hechtingen van zijn castratiewond staken er nog uit. Na een tijdje groeide Buda uit tot een prachtige Garafiano herder. Maar wat een kerel! Thuis maakten we vaak grapjes dat onze Buda blijkbaar zelf van zijn castratie niets had gemerkt: hij gedroeg zich als een ‘echte’ reu: enorm van slag als er loopse teefjes in de buurt waren. Bovendien gedroeg hij zich erg ‘macho’ als er andere reuen in de buurt waren. Het uitvallen aan de lijn was zo erg dat onze dochter niet met hem kon lopen."

“Onze therapeute adviseerde druppels van PUUR om de geslachtsdrift te ondersteunen. Dit hielp zo goed dat je haast zou vergeten dat er een probleem was. Mijn dochter kon ineens ook prima de hond uitlaten. Buda bleek een keurig opgevoede hond. Totdat de druppels op waren. Dan was het hommeles. Dus zijn we jarenlang de druppels blijven geven, in een lage dosering weliswaar. Als het flesje ineens leeg bleek te zijn -altijd op zaterdagavond natuurlijk!- en je schudde, maar er niets meer uit kwam, dan werden we heel zenuwachtig. Het was dan altijd direct raak: uitvallen naar de buurhonden en niet meer rustig door het park kunnen wandelen.

Inmiddels is Buda bijna 10 jaar oud. Een grijze, oude man. En een stuk rustiger en wijzer geworden. Sinds een half jaar zijn we gestopt met de druppels. We dachten dat het kon. En dat bleek ook zo: we kunnen ontspannen ademhalen. Geen enkel probleem met Buda, ook als onze dochter hem uitlaat!