Gluco balance is Product van het Jaar 2019: een terugblik

Leestijd 5 minuten
Phytonics Gluco balance, product van het jaar 2019, paarden supplement van het jaar 2019

Nu het winnen van de prijs van Horses.nl een feit is en de roze wolk begint op te trekken blikken we terug op deze geweldige en spannende periode. Wat hebben we veel meegemaakt! De nominatie van Phytonics Gluco balance voor de categorie supplementen was al een prijs op zich! De voorbereiding van de pitch, de presentatie voor de vakjury in hotel de Cantharel en het wachten op de uitslag. Voor elk onderdeel hebben we peentjes gezweet, maar wel in de overtuiging: Gluco balance verdient deze erkenning! Kelly van Prooijen van Phytonics schreef er een mooie blog over.

De uitreiking Product van het Jaar verkiezing

Door Kelly van Prooijen

Daar zit je dan… In een zaal vol professionals, allemaal genomineerd.
Ontzettend nerveus natuurlijk.

Maar laat ik even bij het begin beginnen

Sinds enkele jaren werk ik voor Phytonics. Phytonics is opgericht en in eigendom van Eric Laarakker en Irene Rol. Eric is ook eigenaar van praktijk Den Hoek en daar werkte ik al. Toen ik mijn uren wilde gaan uitbreiden en Eric en Irene iemand zochten is het balletje gaan rollen. Met heel veel plezier ben ik nu verantwoordelijk voor een groot deel van de marketing, ik doe de social media, sta op evenementen, beantwoord vragen van klanten, ondersteun bij de productontwikkeling en nog veel meer.
Ik kende de producten van Phytonics natuurlijk al vanuit de praktijk en zag daar de mooie en soms verbluffende resultaten. Ik vind als je een merk of product gaat vertegenwoordiger je daar wel voor de volle 100% achter moet staan.
Alle producten van Phytonics zijn in mijn ogen fantastisch, maar er is er toch wel eentje die er met kop en schouders bovenuit steekt: de Gluco balance. Een uniek product dat al talloze paarden en pony’s heeft geholpen.

Lees HIER verder hoe Kelly de uitreiking van de Gluco balance heeft beleefd.

Wil je nog weten hoe de pitch is geweest? Lees het HIER