Goed voorbereid op vakantie met je hond

Op vakantie met NML health

Als de hond mee gaat op vakantie is het verstandig om goed voorbereid op vakantie te gaan. Er hoeft natuurlijk niets te gebeuren, maar je weet maar nooit…

Goede reis

Natuurlijk heb je met je hond de reis goed voorbereid. Is de hond wel eens misselijk en heeft hij last van reisziekte dan mag PUUR Tour / Reis niet ontbreken in de vakantiekoffer. Het PUUR Tour Reisplan helpt je de hond te laten wennen aan een lange autorit. Is de hond niet misselijk, maar toont de hond wel zenuwachtig gedrag? Beloon het goede gedrag dan met de supergezonde en verantwoorde snacks van Icelandpet. 

Viezigheid

Zwemmen in koud water, drinken uit een vies slootje of een oud stukje vlees van de barbecue, kunnen de darmen van de hond flink van streek maken. En dat in een tent? Geen pretje! Neem daarom een potje PUUR Plantago ovata mee, waarmee de dunne ontlasting zo is ingedikt en het probleem verholpen. Denk ook aan een flesje PUUR Auris / Oor voor het geval dat je hond door het zwemmen in vies water kriebelende en rode oren heeft opgelopen. Met PUUR Auris is het oor zo weer schoon. En wat dacht je van een Espree Eau de cologne om de vacht van je hond na die zwembeurt weer lekker te laten ruiken?

Ook een schaafje of een plekje zit in een klein hoekje. Een tubetje Vetramil Honingzalf als trouwe reisgezel in je jaszak kan geen kwaad!                        

Spannend 

Een andere omgeving is leuk, maar ook best een beetje spannend. Mensen kunnen daar soms al last van hebben, laat staan je huisdier. Die begrijpt er natuurlijk niets van dat hij zomaar ineens zo ver van zijn vertrouwde huis is. Spannend dus. En als je al niet zo lekker in je vel zit, kun je misschien wel sneller dan anders botsen (zowel figuurlijk als letterlijk) met een andere hond. PUUR Trauma ondersteunt de hond zowel bij lichamelijk als mentale trauma.

Beschermd aan de wandel 

Ben je op vakantie met je hond dan hoort een lange strand- of boswandeling erbij. Pootjeswas of wel de Vetramil Paw wax beschermt de gevoelige kussentjes in de poten van je hond, die veel te lijden kunnen hebben van droogte, maar ook van een hete ondergrond als heet asfalt. In bos, hei en duinen bescherm je je hond tegen teken en vlooien met STOP! Animal Bodyguard. En wil je daarnaast nog meer bescherming tegen dit ongedierte, gebruik dan de ESPREE Outdoorspray. En mocht een wesp toch onverhoopt je huisdier steken dan kan PUUR Apis/Allergie een uitkomst zijn.

NML health wenst jou en je hond een zorgeloze vakantie toe!