Grote Belgische belangstelling voor NML health op Anido 2018

En dan ineens zit het er weer op. Anido 2018, de vakbeurs voor professionals in pet care in de Benelux en Noord-Frankrijk op 25 en 26 februari was in ieder geval voor NML health een enorm succes. We blikken terug op twee bruisende dagen in Kortrijk, waar we ons enthousiasme voor onze producten volop konden delen, veel informatie hebben kunnen overdragen en nieuwe en bestaande klanten mochten verwelkomen.

Vanuit NML health bemanden Irene Rol en Hans van Brussel de stand, op maandag aangevuld met Kim Van den Eynden. Deze Belgische natuurgeneeskundig en energetisch therapeute werkt veel met PUUR en de andere series van NML health en kon dus uit eigen ervaring vertellen over het gebruik en de effecten van de middelen op diergezondheid. 

Diversiteit

Anido trekt een grote diversiteit aan bezoekers. Opvallend was het grote aantal professionals werkzaam in trimsalons en dierenpensions, naast de stroom aan dierenartsen, dierspeciaalzaken en fokkers. Met plezier hebben we deze bezoekers van informatie over onze producten voorzien. En hoe leuk was het om de eerste klant in Brussel van NML health in onze stand te ontmoeten, zeker ook omdat hij zo een grote fan van PUUR is. Do we need to say more?

Goede organisatie

Bij deze willen we de organisatie van Anido een compliment geven: wat was het allemaal goed geregeld in Kortrijk. Dat begon al bij de inschrijving, de ondersteuning bij de inrichting van de stand en op de beursdagen zelf. Als exposant voelden we ons meer dan welkom op de Anido!