Klanten vertellen... Kristina Boey over communiceren met dieren

Leestijd 3 minuten

Kristina Boey van 'The Horse Listener, vertelt ons dat dieren centraal staan in haar leven. Kristina werkt als diercommunicator vanuit haar locatie in Hombeek, Belgie en is hun stem en verbinding naar de mens wanneer er blokkades en knelpunten zijn. Zowel fysiek als geestelijk. 

Kristina heeft in haar werk veel ervaring met onze producten. Zo ook met PUUR L-Lysine.

Kun je iets vertellen over jouw ervaring met PUUR L-Lysine bij patiënten?

“Een klant met twee paarden hadden vaak terugkerende verkoudheden en snotterige neuzen als het kouder werd buiten. De welbekende vicieuze cirkel, de twee hielden het samen in stand. Door het geven van PUUR L-Lysine hebben we dit kunnen doorbreken en kwamen ze hun eerste winter zonder ziek zijn door. Heel vaak raad ik dit supplement aan bij dieren die een verminderde weerstand hebben of in revalidatie zijn. Zo heb ik diverse klanten waarvan de dieren ziek zijn geweest of een operatie hebben ondergaan en dit middel dan krijgen om hun optimaal te ondersteunen bij het herstel en het immuunsysteem sterker te maken. In dat geval kies ik dan voor het complete product PUUR Resistentia, waar naast L-Lysine nog meer belangrijke bouwstoffen in zitten. 

Ook bij een hond met chronische tandvlees ontsteking gaf L-Lysine net dat extra zetje. Denk ook aan oudere dieren, waar een weerstanddip grotere gevolgen kan hebben. Zichtbaar zag ik deze patiënten na enige tijd 'levendiger' worden. 

Je gebruikt zelf regelmatig Bach bloesems als ondersteuning. Kun je vertellen hoe je deze inzet?

Wanneer ik een telepatisch gesprek heb gedaan met een dier weet ik hoe ze er emotioneel en fysiek aan toe zijn. Aan de hand van dat gesprek stel ik, indien nodig, de geschikte Bach bloesems samen. Dit kan voor het dier zijn, maar ook voor de mens naast het dier vermits dieren vaak spiegelen. Mens en dier zijn verbonden met elkaar en daarom zijn de bloesems ook goed inzetbaar bij beide. Dat maakt de behandeling sucessvol. 

Je geeft ook regelmatig cursussen in diercommunicatie. Wie kan daar aan meedoen?

Onder de verschillende cursussen die ik geef zit ook de cursus “Spiritueel en intuitief contact met dieren“ waarin je zelf leert telepatisch contact te maken met dieren om zo hun verhaal en hun kant te horen. Iedereen kan hieraan deelnemen, het enige wat je nodig hebt is de liefde voor de dieren en hun welzijn. Ik zie dat dit veel bijdraagt in de benadering en behandeling van dieren, zowel voor professionals als voor de dierenbezitter. 

Welke dieren behandel je met de healing sessies, en zet je hier ook wel eens producten bij in?

Ik behandel dieren die fysieke blokkades hebben met de energetische healings. Na een gesprek weet ik waar het dier pijn heeft en waar het vast zit. Terwijl healings een zeer goede lichamelijke hulp biedt, is het ook vaak nuttig het dier met een natuurproduct te ondersteunen. Uiteraard kies ik dan voor producten waar ik zelf ervaring mee heb, op een natuurlijke basis, en het zelfherstellend vermogen ondersteunen en vergroten. Elk dier is anders en dus is het belangrijk om per dier te kijken wat het nodig heeft en daarin is de mening van het dier ook erg belangrijk. De producten van NML health bieden hiervoor een hele resem geweldige producten. In mijn webshop bied ik verschillende producten aan zoals diverse natuurproducten van NML health voor dier en mens, maar ook mijn boek en ondersteunende kristallen, etherische oliën en meditaties zijn hier te vinden. 

Meer weten over communiceren met dieren? Bekijk de website van Kristina.