Kwijlen, klappertanden en imponeren

PUUR Hypersex/Geslachtsdrift reu

Hondenliefhebber Pierre Beelen van Dierenspeciaalzaak Pierre Beelen uit Eindhoven is de trotse eigenaar van enkele Rhodesian Ridgebacks. Zijn reu is een echte vent en uit dat ook in zijn gedrag richting het teefje. Kwijlen, klappertanden, druppelen en haar lastig vallen. Hij is maar moeilijk in toom te houden.

Ongewenst

Daarom krijgt deze lieve macho dagelijks PUUR Hypersex /Geslachtsdrift. Deze druppels normaliseren de hormoonbalans waardoor het ongewenste gedrag niet meer plaatsvindt.

Ai, vergeten

Het gebeurt wel eens dat Pierre vanwege de drukte in zijn zaak, vergeet om de druppels toe te dienen. Nou, daar komt hij snel achter: als de druppels twee dagen achter elkaar niet gegeven worden, dan is het meteen mis met zijn reu en steekt het kwijlen, klappertanden en verleiden meteen de kop op.

Testosteron

Omdat PUUR Hypersex / Geslachtsdrift ondersteunt bij het beheersen van de hormoonprikkels van de hond, adviseert Pierre in zijn zaak het product ook aan bij vragen over reuen met dominant of agressief gedrag. Die baasjes zijn daar maar wat blij mee, want de druppels blijken echt het verschil te maken. Zo is hun ervaring…en daar zijn wij bij NML health natuurlijk ook weer blij mee.