Liefdevolle zorg voor het oudere paard

Zoveel betrokken paardeneigenaren waren er op 10 juni op de ‘Dag van het oudere paard’ van Stichting De Paardenkamp in Soest. Voor onze medewerker Sandra betekende dat een reeks fijne gesprekken over een liefdevolle verzorging van de ‘oudjes’. Ook wilden bezoekers alles weten over de natuurlijke producten van de series PUUR, Phytonics, Espree en Vetramil. Producten als PUUR Glucosamine -extra, PUUR Veg Omega, PUUR Vita-min en natuurlijk de Phytonics Gluco balance, waren de meest besproken productenEen heerlijke dag, zo blikt Sandra terug.

Vroeg op pad

Wij waren al heel vroeg op pad, mijn lieve hulpjes Whitney en Lucia en ik, dus om 7.15 uur stonden wij keurig bij de ingang van de Paardenkamp. De vrijwilligers en medewerkers waren al keihard aan het werk om de laatste hand te leggen aan dit geweldig georganiseerde evenement! 

Het enthousiasme van de bezoekers groot. Heerlijk om zoveel betrokken paardeneigenaren te spreken, velen zelf eigenaar van een `oudje`. Fijn ook dat deze mensen ook zo geïnteresseerd waren in de producten van NML health en net als wij staan voor natuurlijke gezondheid.

De vijf elementen

De sprekers waren interessant en divers. Er was veel belangstelling voor Dierenarts Eric Laarakker en zijn verhaal over de 5 elementen, die hij tot driemaal toe heeft verteld in een overvolle stand. De verkiezing ‘oudje van het jaar’ werd gewonnen door de 31-jarige Haflinger Lotte. Daarnaast waren er veel leuke stands met heerlijke hapjes.

Voor de oudjes van De Paardenkamp

Wist je dat er een hele leuke winkel met gebruikte paardenartikelen op De Paardenkamp is. De opbrengst van de verkoop van deze tweedehands artikelen komt helemaal ten goede van de bewoners van De Paardenkamp. Dus heeft u iets over of juist iets nodig voor uw zelf of uw paard of pony? Neem er eens een kijkje, bewonder de schattige oudjes en schrijf u in als donateur!