Ollie, Tinus en Loona weerbaarder met PUUR Laryngo en PUUR L-Lysine

Nu het najaar zich echt aankondigt met veel nattigheid buiten en binnen de verwarming aan, zijn ook de honden in Dierenpension Goblin Farm vatbaarder. Dan is het goed om van deze enthousiaste PUUR-gebruikers te horen, dat de producten die de weerstand ondersteunen merkbaar goed werk doen. Dit wordt ook weer onderstreept door de ervaringen van de baasjes van Ollie, Tinus en Loona met PUUR Laryngo en PUUR L-Lysine. Die delen we dan ook graag.

Verzachtende invloed op luchtwegen

Ervaring van mevrouw Bakker: “Onze hond Loona heeft een mindere weerstand. En dat is te horen. Zodra het najaar in aantocht is, merken we dat als eerste aan haar luchtwegen. We geven haar dan meteen een aantal dagen druppels PUUR Laryngo. We zien – en horen! - meteen effect. Ook tijdens het pension verblijf, waarbij ze erg vocaal aanwezig kan zijn, laten we haar de druppels geven. Zo voorkomen we dat ze hier ook geen rauwe stem krijgt, en nemen we bij het ophalen een vrolijke hond mee naar huis.”

Schone piemel dankzij L-Lysine 

Dit vertelt eigenaresse Annabel Faase van Goblin Farm over haar ervaring met PUUR L-Lysine voor haar eigen honden: “L-Lysine is voor mij een wondermiddel. Ollie en Tinus hebben vaak last van zogenaamde ‘pus piemels’. Sorry, ik weet het niet anders te verwoorden. Sinds ik een poosje dagelijks PUUR L-lysine geef zie ik dat dit gewoon wegblijft. Ook met de gure dagen doe ik een extra schepje bovenop het voer, zodat hun weerstand een boost krijgt. Ik ben heel erg tevreden over dit product.”

Meer lezen over Goblin Farm en hun ervaringen met PUUR? Lees het hier