Ons web

NML health op social media

Heb je last van het 'door- de -bomen- het bos- niet meer zien- syndroom'? Zie je door de veelheid aan merken en onze andere social media-kanalen, NML health niet meer? We gaan je een handje helpen om 'ons web' te verduidelijken.

De basis

NML health ontwikkelt en distribueert natuurlijke gezondheids- en verzorgingsproducten voor paard, hond en kat en levert aan dierenartsen, therapeuten, dierenspeciaalzaken en ruitersportzaken in Nederland en België. De teller van het aantal producten staat inmiddels op vierhonderd. NML health staat voor het bevorderen van de gezondheid van dieren op een natuurlijke, veilige en effectieve manier en het voorkomen van gezondheidsproblemen met behulp van onze natuurlijke producten. Dat is ook de reden dat NML health veel tijd besteed aan educatie en voorlichting in de vorm van lezingen, publicaties, nieuwsbrieven en online platformen. Productkennis en het correct toepassen van de middelen heeft prioriteit nummer één bij NML health. En daar hebben we hem te pakken. Onze aanwezigheid op social media, waar wij onze volgers voorzien van nuttige informatie over paarden, honden en katten, is niet meer weg te denken. 

De kracht van sociale netwerken...

Deze enorme trend helpt NML en haar producten, artsen, therapeuten, voorschrijvers, maar vooral ook gebruikers van onze producten en dierenliefhebbers, verhalen, kennis én ervaringen te delen. Ons doel is dan ook bereikt als bijvoorbeeld Facebookvolger X het verhaal van PUUR Auris / Oor voor gezonde frisse oren 'liked' of zelfs deelt op haar eigen pagina, dat 'een vriend' van volger X met een hond met kwetsbare oren dit verhaal onder ogen krijgt en denkt: 'dit is wat mijn hond nodig heeft', en dat het vervolgens ook nog eens uitkomst biedt. Weer een viervoeter geholpen. 

We hebben een overzicht voor je gemaakt en natuurlijk aan jou de keus welke je volgt of niet. 

Facebook Instagram LinkedIn Twitter Youtube
www.facebook.com/nmlhealth www.instagram.com/nmlhealth www.linkedin.com/company/nml-health twitter.com/nmlvoordieren www.youtube.com/nmlhealth
www.facebook.com/PUURvoordieren www.instagram.com/puurvoordieren      
www.facebook.com/Vetramil www.instagram.com/vetramil      
www.facebook.com/phytonics www.instagram.com/vaccicheck      
www.facebook.com/icelandpet www.instagram.com/espree_natural      
www.facebook.com/VacciCheck.nl www.instagram.com/phytonics      
www.facebook.com/PUURpaard www.instagram.com/puurpaard      
www.facebook.com/stopanimalbodyguard        
www.facebook.com/doilsencatoils        
www.facebook.com/cholodin.nl        
www.facebook.com/EspreeBenelux