STOP! Hou op!

STOP! Animal Bodyguard Arometherapie ook bij de cavia

STOP! Hou op, ik vind het niet leuk meer!

Dat wordt kinderen geleerd om te zeggen tegen andere kinderen als zij gepest worden of iets niet leuk vinden. 

Tegenwoordig kunnen ook de hond, kat, konijn, fret, cavia én hamster STOP! Hou op 'zeggen' tegen plagers en pesterijen. 

Sinds dit voorjaar heeft Musthaves for Animals STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie in het assortiment. STOP! is een natuurproduct dat al ruim tien jaar veilig én effectief wordt toegepast bij huisdieren! Het is hét groene alternatief voor vlooien- en tekendruppels. Geen dure en chemische middelen meer, die ongezond zijn voor het dier én voor jou. Knuffelen met het dier direct na het toedienen van chemische anti-vlo en -teek middelen liet je vroeger wel uit je hoofd. Wanneer een dier behandelt is met STOP! kunnen volwassenen en kinderen het dier direct aanraken. Sterker nog, raak je enkels juist even aan voor die wandeling op de hei, dan reizen de teken ook niet met jou mee.. Dat is mijn ervaring tenminste!

Met mij hebben inmiddels al veel mensen laten weten hoe zij STOP! ervaren en dat willen we graag met jullie delen:

Zo heeft onze collega Sabrina twee dochters. Bijna alle kinderen zijn gek op dieren, maar deze twee spannen wel de kroon:) Ze hebben naast alle andere dierenvrienden in huis nu óók twee cavia's gekregen. Ze zijn om op te vreten en worden dan ook geknuffeld voor het leven. Ze zijn vijf jaar en beginnen te ontpoppen van verlegen, bange cavia’s tot hele bijdehante en eigenwijze cavia’s. Enig zijn ze! Ze bleven alleen maar krabben. Er was niets te vinden na een kambeurt maar het krabben bleef zich herhalen. Omdat de kat en de teckel behandeld worden met STOP! had Sabrina de flesjes toch in huis en heeft deze ook op de cavia's gebruikt. Niet veel, gewoon een beetje op de handen en vervolgens de cavia’s ermee ‘ingesmeerd’. Na was het krabben al vele malen minder en na een week helemaal over. Hebben ze waarschijnlijk toch last gehad van een mijt of iets dergelijks.. Sabrina was in ieder geval in 1 klap klaar. En met een baby op komst is het héél fijn om te weten dat er geen ongenodigde gasten in huis verblijven. 

Een vriendin van mij heeft onlangs een nestje van 7 kittens gehad. Een kruising met een Main coon, ware droppies. Zij behandelde de moederpoes al jaren met producten van de dierenarts tegen vlooien, maar heeft dit tijdens de zwangerschap niet gedaan. Wellicht vanwege het weer, maar helaas ontdekte zij vlooien bij de moeder en dus ook bij de kittens. Een mooier kraamkado bestaat niet dacht ik en gaf haar STOP! om uit te proberen. In combinatie met kammen was het nest binnen no time weer vlo vrij en kunnen de kittens "vrij van vlooien" naar hun nieuwe baas. 
Vanwege de milde samenstelling is STOP! geschikt voor kittens en pups. Ook zogende moederdieren mogen behandeld worden. STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie helpt de vacht gezond, jeukvrij en fris te houden. Het houdt ongenode gasten op afstand.

Naast vele andere positieve reacties van hondenbezitters kregen we ook nog een andere leuke reactie die het delen waard is: STOP! werkt ook tegen bloedluis bij kippen. 
Mevrouw had STOP! aangeschaft voor haar hond en kat en was hier zeer over te spreken. Tot overmaat van ramp kreeg zij in haar toom kippen een hardnekkige bloedluis epidemie:( Iedereen die kippen heeft, weet hoe hardnekkig deze beestjes zijn en dat je hier flink je best voor moet doen om het hok weet te "ontluizen". Zij besloot de kippen te behandelen met STOP! en inderdaad, je voelt hem al aankomen, de kippen zijn sindsdien vrij van! 

Fijn zeg!! 

Consequentheid is in de meeste gevallen wel even een puntje van aandacht bij STOP! maar vervolgens heb je er veel profijt van! 

Hier nog even wat tips: Spreid de haren en verdeel de druppels op zo veel mogelijk plaatsen over het hele lichaam voor een snelle verspreiding. Dit doet u door druppels in ieder geval op de schoft en boven de staart aan te brengen. Vervolgens met uw vingers dunbehaarde plekken zoals de liezen en oksels (warme plekken) inwrijven. De kop met favoriete plekken zoals de randen van de wenkbrauwen en oren, met de vingers voorzichtig insmeren. De slijmvliezen mijden! Handen wassen mag na het toepassen, maar hoeft niet! Zoals ik eerder al zei, gebruik het zelf ook voor de wandeling op de hei of in het bos. 

De werkzaamheid van de druppels is optimaal naarmate de huid goed doordrongen raakt van het aroma. Indien u STOP! voor de eerste keer gebruikt, dient u er rekening mee te houden dat de werking na 14 dagen optimaal is. Iedere 15 dagen secuur herhalen. Zwemmen kan vrijwel direct na het toedienen. Aangezien STOP! als het ware vetminnend is, adviseren wij u het na het wassen van de hond pas na 4 à 5 dagen toe te dienen. Wij adviseren om STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie het hele jaar door te gebruiken.

De aanbevolen dosering is als volgt;

Iedere 15 dagen aanbrengen:

0 - 10 kg,  2 ml

10 - 25 kg, 4 ml

25 - 40 kg, 6 ml

40 - 55 kg, 8 ml

Iedere 10 kg meer 2 ml extra doseren.

Een dikke vacht wellicht iets meer doseren. Het ene dier is bevattelijker dan het andere. Een en ander is ook afhankelijk van de omgeving!

Met hersluitbare dop/doseerpipet. Na opening nog drie maanden houdbaar indien bewaard op een koele, donkere en droge plaats. Alleen voor uitwendig gebruik. Omdat de natuurlijke etherische oliën voldoende verdund zijn, is het veilig in gebruik.

Ik zeg, lekker vrij van beestjes nazomeren en genieten van het weer!