Trends volgen NML health

Ruim twintig jaar geleden startte NML health met de verkoop van natuurlijke producten voor bevordering van de gezondheid en voor het voorkomen van gezondheidsproblemen bij dieren. Dit vanuit de visie dat het beter is om proactief te werken aan diergezondheid dan je in een behandeling alleen te richten op symptomen. Met een gezond voedingsmanagement, toedienen van supplementen, op maat vaccineren, aandacht voor beweging en dierwelzijn benader je de diergezondheid in al haar facetten en bereik je meer. NML health staat voor producten die ingrijpen op de oorzaak van een gezondheidsklacht en die het lichaam ondersteunen. 

Hoe fijn is het dan om bevestigd te zien dat deze visie op diergezondheid door steeds meer professionals in de veterinaire sector wordt gedeeld. In de DSZ Actueel nieuwsbrief van 20 januari jl. wordt verwezen naar de uitkomsten van het marketingonderzoek dierenartspraktijken 2018. In het net uitgekomen rapport wordt naast een aantal ontwikkelingen in de veterinaire sector duidelijk een verschuiving in de rol van dierenartspraktijken gesignaleerd: 

•    Meer focus op preventieve gezondheidszorg en advisering
•    Minder curatieve behandelingen
•    Reductie van antibioticagebruik
•    Gebruik van alternatieve, natuurlijke en biologische producten
•    Gericht vaccineren door titerbepaling
•    Selectief ontwormen door wormonderzoeken.

Voor NML health is deze ontwikkeling in de veterinaire branche een onderstreping dat wij als bedrijf (groothandel)van meet af aan op de goede weg zijn en dat we ons samen met onze klanten terecht hard maken voor het delen van informatie en kennis en staan voor kwalitatieve producten die de diergezondheid in al haar aspecten ondersteunen. 

Lees hier de nieuwsbrief van DSZ Actueel

Interesse in het marketingrapport Dierenartspraktijken 2018? Klik hier.

Deel dit artikel

 Bezorgd over uw privacy?