Vrolijk op pad met PUUR Tour

PUUR Tour, reisziekte,

Herken je dat? Wil je samen met je hond een heerlijke wandeling in een natuurgebied verderop maken, komt het dier groen en geel aan. De autorit breekt hem op. Zeker jonge dieren hebben hier snel last van. Gelukkig kun je ondersteunen met de druppels PUUR Tour. Als je daarnaast ook nog het PUUR Tour reisplan volgt, leer je ook jouw pup wennen aan het onderweg zijn.

Schommelende beweging

Het schommelen van de auto en zeker een boot vraagt veel van het evenwichtsorgaan. Het moet zich steeds aanpassen aan een nieuwe horizon. Bij jonge dieren is het evenwichtsorgaan nog niet volgroeid en daardoor eerder van slag. Kruiden en mineralen kunnen verlichting geven en ontspannen waardoor de pup er minder last van heeft. Ginkgo biloba (Japanse notenboom) werkt positief op het evenwicht. Glycyrrhiza glabra (Zoethout) ondersteunt de maag, zeker bij stress. Magnesium carbonaat staat bekend om zijn ontspannende effect op spierweefsel, en ondersteunt daardoor het maag-en darmkanaal in deze omstandigheden. Zink doet ook goed in stressvolle situaties. En Zingiber officinale (Gember) bevordert de spijsvertering. Frisse lucht zorgt er ook voor dat je hondje zich snel beter zal voelen. 

PUUR Tour reisplan

Hoe eerder je je pup laat wennen aan reizen in verschillende omstandigheden, hoe sneller hij eraan gewend zal zijn. Zeker met de ondersteuning van de druppels PUUR Tour.

Met het PUUR Tour reisplan bouw je stapje voor stapje de reisduur op. Kijk goed naar je dier voor je naar de volgende stap gaat. Neem rustig de tijd en verspreid de stappen over een periode.  Het welzijn van je pup staat voorop en zo ontwikkelt het geen aversie tegen de auto, boot of trein. Het doel is dat je ontspannen en relaxt met je dier op pad kan.

Belangrijk: Geef voor elke stap een dosering PUUR Tour.

  1. Ga samen met de hond in de auto - 5 minuten - zitten. Laat de motor uit, beloon hem of geef hem iets wat het lekker vindt.
  2. Is de hond na een paar keer oefenen rustig ? Neem hem of haar dan opnieuw in de auto en laat de motor stationair draaien. Doe dit ook maximaal 5 minuten. 
  3. Gaat dit goed dan kun je beginnen met het maken van een kort ritje. Je kunt dit langzaam uitbreiden. Blijf zelf rustig en zorg ervoor dat er voldoende frisse lucht in de auto is.
  4. Dan wordt het tijd dat je de ritjes wat langer gaat maken. Geef dan niet alleen voor, maar ook tijdens de reis nog een keer een dosering PUUR Tour. Geef bij een langere rit ongeveer 2 uur voor de reis een kleine maaltijd.
  5. Als je hond vijf ritten probleemloos heeft doorstaan kun je de behandeling stoppen. Je hond is gewend geraakt aan het reizen.  

Merk je dat reizen toch een dingetje blijft, probeer dan de druppels PUUR Tour eens te combineren met PUUR Tranquil. De ervaring leert dat dit kruidenmengsel, wat je gemakkelijk over het eten kunt geven, je hond net dat steuntje in de rug geeft om relaxt mee op reis te gaan.