Weer rust in de tent met PUUR Hypersex

PUUR Hypersex voorheen Geslachtsdrift

Iedere dierenbezitter kent het wel van zijn intacte reu, kater of rammelaar: als er een vruchtbaar vrouwtje in de buurt is, is het dier niet meer te houden. Letterlijk zijn neus achterna, aangetrokken door de geur van geslachtsrijpheid. Zo gaat het in de natuur. Maar het dier kan ook prikkelbaar worden als zijn geslachtsdrift hinderlijke vormen gaat aannemen. Soms ook met heftiger gedrag naar de omgeving. Dagelijks een paar druppels PUUR Hypersex laat de rust in de tent weer terugkeren. Voor iedereen een verademing, vooral voor het dier!

Rust

De ingrediënten van PUUR Hypersex hebben bij een hinderlijke geslachtsdrift een rustgevende werking. Agnus castus (Monnikspeper) heeft een regulerende werking op de hormoonbalans. Origanum majorana (Echte marjolein) heeft een gunstige werking op de prostaat. Humulus lupulus (Hop) is een natuurlijk anaphrodisiacum dat de heftige randjes van de lust bij het dier verzacht. Tot slot dempt ook Silybum marianum (Mariadistel) het enthousiasme van een seksueel opgewonden dier.

Castratie of niet? Een moeilijke beslissing

Bij een ontregelende hinderlijke geslachtsdrift kan (chemische) castratie een overweging zijn. Geen gemakkelijke keuze. Voor elk individueel dier zullen de redenen om het wel of niet te doen anders liggen. Wat zijn de voordelen van castratie? En wegen die op tegen de nadelen? In het opiniestuk ‘Castratie en sterilisatie, een duivels dilemma’, geven deskundigen hun mening.

Dierprofessionals delen hun ervaring met de druppels in de blogs Uit de praktijk: reu op drift door hormonen, en Buda met druppels de allerliefste hond en ‘Verliefde hond’.

In de kennisbank kun je lezen over de geslachtshormonen en voortplanting van de hond

Klik hier door naar PUUR Hypersex