Alarmbellen! Pollenpiek in aantocht

PUUR Pollen, hooikoorts

Op veel nieuwssites worden patiënten gewaarschuwd: de piek van het hooikoortsseizoen wordt dit jaar rond 25 mei verwacht. Mensen die last hebben van de pollen die door de lucht zweven kunnen maar beter binnen blijven komend weekend. Maar wat voor mensen geldt, geldt net zo hard voor onze huisdieren. Gelukkig kun je ze een handje helpen.

De druppels van PUUR Pollen bevatten verdunningen van stuifmeel van veel voorkomende boom, gras-en plantensoorten. De Acacia, Berk, Beuk, Bijvoet, Eik, Es, Ganzenvoet, Grassen, Haver, Gerst, Guldenroede, Hazelaar, Hop, Linde, Maïs, Madeliefje, Iep, Olijfboom, Paardenbloem, Populier, Rogge, Tarwe, Vlier en de Wilg. Hun sporen zijn allemaal terug te vinden in dat kleine druppeltje.

Zorgvuldige toediening volgens een vast schema activeert het immuunsysteem stapje voor stapje. Zo is het in goede staat van paraatheid als het pollenseizoen buiten echt losbarst. Dosering: gedurende de eerste 3 weken eenmaal een dosis per 5 dagen, daarna iedere 3 weken één dosis tot het einde van het pollenseizoen. Een kat, hond en/of paard hebben elk een andere dosis nodig, maar dat spreekt vanzelf.