De eikenprocessierups

Heeft jouw dier eerder een nare reactie gehad op de brandharen van de eikenprocessierups? Of heb je hier zelf last van?

Dan hebben wij PUUR Bombyx voor jou!

We verwachten de piek van overlast in juli, dus zorg dat je dit product in huis hebt. 

Zet direct bij contact met de brandhaartjes van de eikenprocessierups PUUR Bombyx in met verdunning van Urtica dioica, Sulphur en Apis. Ook wanneer de hond / het dier een rups heeft opgegeten. 

Dosering

Reactie? Geef het eerste anderhalf uur: ieder half uur 5 druppels, dus 15 druppels totaal. Daarna 2 x daags 5 druppels tot de reactie verdwenen is. De druppels toedienen op schoon mondslijmvlies. Het liefst met een spuitje direct in de mond/bek en minimaal een halfuur voor- of na de maaltijd. Geef nog een paar dagen nadat de reactie helemaal weg is. 

Bombyx?

Bombyx processionea is de Latijnse naam voor de eikenprocessierups, vandaar de naam PUUR Bombyx. 

Jouw ervaring is geld waard!

Wij zijn overtuigd van de werking van dit product en willen heel graag informatie van diereigenaren verzamelen. Ben je bereid om daar aan mee te werken en een reviewformulier in te vullen, dan ontvang je het aankoopbedrag van ons retour. Lever het reviewformulier z.s.m. voor 1-10-2021 bij ons in. Bij inlevering na deze datum wordt het aankoopbedrag niet meer terug betaald.

Dit product is al twee rupsseizoenen uitvoerig getest bij mens en dier. De resultaten zijn veelbelovend.

Bestel hier het product en dien je evaluatie in voor oktober dit jaar om het aankoopbedrag terug te ontvangen! 

Wat kan je nog meer doen na direct PUUR Bombyx geven? 

Bij vermoeden van contact met de brandharen van de eikenprocessierups, spoel je dier af met lauwwarm water. De vacht afnemen met een vochtig washandje werkt ook, maar wrijf de brandharen niet in de vacht. Pas ook de wandelroute aan als de rups daar actief is en vermijd zoveel mogelijk plekken waar ze veelvuldig voorkomen. De plekken kunnen ingesmeerd worden met Vetramil honingzalf. 

Voor gebruikersinformatie, ervaringen tot nu toe én de kans om je geld terug te krijgen klik voor PUUR Bombyx