De NML health Academy gaat van start!

Schrijf je nu in voor het webinar

‘Dementie bij Katten’! 
 

Vanuit onze passie om kennis over dieren en natuurlijke oplossingen te delen, is de NML health Academy ontstaan.

Webinar en podcast

Elke maand kun je een online webinar én een podcast volgen. Daarin zullen onze Academy-sprekers per diersoort, -hond, kat en paard- en per thema een interessant onderwerp voor dierenliefhebbers behandelen. Behoeften en welzijn van dieren staan hierbij voorop.

All about cats

Op maandag 31 oktober trappen we af met een webinar ‘Dementie bij Katten’, waar je je gratis voor kunt aanmelden. Het webinar wordt gegeven door kattengedragsdeskundige Adriënne van ’t Wout en is online te volgen vanaf 19.00 uur. 

Kennis delen

Tijdens dit informatieve webinar zal Adriënne je uitleggen wat dementie is, hoe je het kunt ondersteunen, hoe je het kunt herkennen en wat je eraan kunt doen als een kat dement (aan het worden) is. 
De webinars van de NML health Academy zijn interessant voor iedereen die meer dan gemiddeld geïnteresseerd is in dieren. Zo zijn we er voor de dierprofessional maar ook zeker voor de diereneigenaren. 

We keep you posted

De NML health Academy houd je op de hoogte van de agenda zodat je je op tijd in kunt schrijven en jouw plekje kunt reserveren! 

Schrijf je nu in voor het webinar ‘Dementie bij Katten’!