Met jullie feedback gaan we aan de slag met onze nieuwsbrief!

Hartelijk dank voor jullie medewerking aan onze poll! We zijn best trots dat onze nieuwsbrief zo goed wordt gelezen. Twee keer per maand informeren we jullie over de (maandactie)producten en de daarbij behorende kennis- en ervaringsverhalen. Dat wordt gewaardeerd kregen we terug in de poll. Maar ook kregen we tips wat beter kan.

Opvallende resultaten

Soms denken wij dat we te veel informatie willen delen, maar de meesten van jullie vinden de lengte van de nieuwsbrief prima. Ook de variatie in verhalen wordt gewaardeerd: de mix aan informatie over de werking van de producten, de kennisbankartikelen over aandoeningen en de ervaringsverhalen van gebruikers. Wel vertellen jullie ons dat de frequentie van het uitkomen van de nieuwsbrief misschien naar beneden kan. 

Ook wijst de poll uit dat het verwarrend is dat de nieuwsbrief nu voor zowel voor onze businessklanten is - de dierprofessionals, groothandels en dierspeciaalzaken die de producten van NML health verkopen – als voor de diereigenaar. Over het combineren van nieuws over hond, dier en kat in 1 nieuwsbrief zijn de meningen verdeeld. Hoe dan ook, we gaan met jullie feedback aan de slag.

Wat verandert er voor de diereigenaar

We willen onze zakelijke klanten en diereigenaren gaan scheiden in de nieuwsbrief. Het wordt een zachte scheiding, waarbij we diereigenaren steeds meer gaan doorverwijzen naar de consumentenwebsite puurnatuur.nl van NML health.

Vanaf 4 oktober 2020 krijgt deze website ook haar eigen nieuwsbrief. Volledig gericht op informatie die voor diereigenaren interessant is. Wil je als diereigenaar deze nieuwsbrief ontvangen meld je dan aan op puurnatuur.nl. Er staat ook een leuke Winactie, dus neem gerust een kijkje.

Nieuwsbrief voor zakelijke relaties 

Voorlopig blijft de nieuwsbrief voor zakelijke klanten nog tweemaal per maand uitkomen. Met in de eerste nieuwsbrief vooral artikelen over de werking van de producten, aandachtspunten voor het seizoen en kennis over aandoeningen. In de tweede nieuwsbrief van de maand delen we de verhalen hoe andere verkooppunten de producten inzetten en verkopen. Zo leer je van elkaar. En natuurlijk blijven we de (maand)acties met jullie delen via de nieuwsbrief.

Laat het ons weten!

Zo willen we stapje voor stapje onze nieuwsbrieven steeds beter laten aansluiten op de behoeften van onze klanten. Heb je nog meer tips voor ons? Laat het ons weten en stuur een mail naar ruth@nmlhealth.com. Alle feedback is welkom!

Onder de deelnemers aan deze poll hebben we een product verloot. De winnaar krijgt dit presentje toegestuurd.