Theelepel versus maatschepje

Maatschepje, scoop, doseerschepje... het is in de toekomst allemaal voltooid verleden tijd.

Wij hebben voor ogen om onze poeder supplementen in de toekomst zonder maatschep te leveren. In alles wat we doen willen we proberen onze 'footprint' te verkleinen. En ook al is dit een klein gebaar. Het draagt bij aan een betere planeet

Een betere planeet. Alle kleine stapjes helpen. 

Dit kan niet van de één op andere dag... dat beseffen wij ons heel goed. Daarom vragen we je aandacht om de maatschepjes die je nu in onze producten vindt, te recyclen en te bewaren. 

PUUR Plantago ovata 35 gram en PUUR Tranquil 75 gram zetten een stap in de goede richting en bevatten geen maatschepje. De aangegeven dosering kan gemakkelijk met een theelepeltje gedoseerd worden. Want iedereen heeft een theelepeltje in de keukenlade liggen toch? 

Theelepel versus maatschepje

1 theelepel van 3 ml bevat ongeveer 3 gram. In deze producten zit geen maatschepje. De dosering is omgerekend van ml naar gram en is te geven met een theelepel. Of natuurlijk met je duurzaam bewaarde maatschepje. 

We vragen vriendelijk aan onze Dierprofessionals om aan te geven bij de verkoop of advies van dit product en de diereigenaar er bewust van te maken. 

PUUR Tranquil 75 gram 

PUUR Plantago ovata 35 gram