Vacature Content producent diereigenaren 

Werken bij een dynamische beestenboel

“Gezond zijn is meer dan niet ziek alleen”
-    Het team van NML health

Beestachtig goede content producent

Wij zoeken hulp. En worden blij van mensen die helpen de traditionele kijk op diergeneeskunde te verbeteren. Van symptoombestrijding met zware medicatie naar het begrijpen van de oorzaak en daar wat aan doen. Die visie op dieren en hun gezondheid kan beter. Hoe kun je klachten voorkomen én genezen? Daar hebben wij antwoord op. Prednison is toch niet voor de poes? 

Vanuit liefde voor dieren werken wij aan een betere kijk op huisdieren en hun ‘management’. Zodat eigenaren “PUUR geluk met je dier” ervaren. Dat betekent terug naar de basis: de natuur. Niet saai en stoffig. Eerder stoer, sterk en eerlijk! Omdat natuurlijk leuk is, maar vooral omdat het werkt. We bestaan niet al 25 jaar alleen omdat we aardig zijn!

Tijden veranderen en gelukkig maar. We worden meer bewust. Met de wind in onze zeilen haken we aan bij digitaal. We schrijven en veel ook! We bloggen, facebooken en nieuwsbrieven wat af. Zo wierven we een fanbase van consumenten. Ook de dierenarts en speciaalzaak behoort tot ons publiek. De artikelen zijn inspirerend, informatief en stimuleren verkoop van producten. Inhoud staat voorop! Maar een traditionele wereld veranderen gaat niet vanzelf. 

Dus je bent voor ons je gewicht in goud waard als:

  1. Je marketingteksten produceert en via Mailchimp, Facebook en Instagram verspreid.
  2. Je content ophaalt bij collega’s en dier professionals, de inhoud linkt aan producten en het geheel goed laat ‘smoelen’. Met het accent op coördineren, niet op schrijven. 
  3. Je goed weet samen te werken met de vormgever. En ons hele team natuurlijk. 
  4. Je lekker productief bent, maar je zo nu en dan vast bijt in een inhoudelijk stuk.
  5. Je super digitale vaardigheden hebt, maar het niet de hele tijd in ons gezicht wrijft.. ;-) 
  6. Je stevig in je schoenen staat en toch flexibel bent.
  7. Je minimaal 28 uur beschikbaar bent.

Opleiding is niet het meest belangrijk. Wel dat je levert en toevoegt! En natuurlijk fan van dieren bent. Neem dat aan, want je overleeft de dynamische beestenboel hier niet ;-)  

Achtergrond NML health

NML health heeft een bewuste visie op diergezondheid: het bevorderen van de gezondheid van dieren en het voorkomen van gezondheidsproblemen met innovatieve en natuurlijke producten.
Samen met ambassadeurs en partners delen wij onze visie op deze website en draagt oprichter en eigenaar van NML health Irene Rol haar uitgangspunten en mening actief uit in verschillende media.

Onze producten dragen bij aan een goede gezondheid. Maar ieder dier is uniek. De specifieke omstandigheden van een individueel dier bepalen de effectiviteit van onze producten. Goed diermanagement zit in de combinatie van voeding, beweging en ontspanning. Net als bij mensen eigenlijk. 

NML health focust op de gezondheid van dieren, niet de ziekte. Op het gebied van bewust-zijn is bij diereigenaren veel winst te halen. Daarom heeft NML health een koers gekozen om diereigenaren te voeden met informatie. Van de basis tot aan de meer ingewikkelde casussen. 

Met onze missie willen wij één ding:

    PUUR geluk met je dier

Geluk zit in de kleinste dingen. Wat dat voor jou is bepaal je helemaal zelf - een bij zoemt rustig langs het paardenpad, een natte neus kruipt zuchtend op je schoot of je kat kronkelt spinnend over de kamervloer.. 
 

..maar wat het ook is, wij maken de momenten met je dier van puur geluk!

 

In 25 jaar hebben we een behoorlijk netwerk opgebouwd! Onze producten worden door dierenartsen voorgeschreven, in speciaalzaken verkocht en zijn bijna overal online te bestellen. We voeren een producten-portfolio met een aantal merken die samen een preventief (en reactief) totaalpakket vormen voor je hond, kat of paard. Op écht natuurlijke basis! 

We leggen graag uit waarom we de dingen doen zoal we ze doen. Onze merkwaarden beschrijven wie we zijn en waar we voor staan. Wat ons verbindt en hoe we met elkaar omgaan.

Merkwaarden, onze kern

Het team van NML health bestaat uit echte dierenvrienden. Voornamelijk dames, maar dat is toeval. Nou ja, toeval.. We werken in een omgebouwde koeienstal, midden in de polder. Dat zegt al wat. Paarden lopen op het erf en de honden erachteraan. En iedereen heeft een huisdier, die we ook wel meenemen. Leuk toch! Meer weten van wat je bij ons te wachten staat?

Bij ons tref je een dynamische beestenboel

Op één staan de dieren! Pootjes trippelen over het erf en wij trippelen er vrolijk achteraan. Bij ons zingt elk vogeltje zoals het gebekt is. Een beetje gek omdat het leuk is. Maar in wat wij doen en maken zitten momenten van puur geluk. Want voor dierenwelzijn doen we alles en is geen dag hetzelfde. Met onze honden, katten en paarden is het hier een dynamische beestenboel. Heerlijk!

Bij ons vind je deskundige mensen

De inhoud staat altijd voorop! NML health staat voor natuurlijk en puur. Dus weten wij daar alles van! De combinatie van voeding, beweging en gedrag is leidend bij productontwikkeling. Alleen door deskundigheid maken we al 25 jaar natuurlijke producten, omdat het werkt! We inspireren eigenaren en professionals met kennis en kunde. Liefst preventief, voordat “de arts is uitgedokterd”. We luisteren en helpen je verder. Dat vinden wij normaal én zoals het hoort. 

Bij ons vind je eerlijke en echte mensen

Wij houden van echt en eerlijk! Dus doen we ons niet anders voor dan wat we zijn. Echt, eerlijk en goed voor de planeet. We noemen man en paard, zijn transparant over producten en hun werking. Je vindt geen een kat in de zak maar eerlijke ingrediënten, resultaten en adviezen. Daar staan we voor! Nooit “baat het niet, dan schaadt het niet”, maar een advies dat past. Ook als het niet onze producten zijn. Dat is eerlijk, dat is echt. Daar houden we van!

We streven naar beter

Gezond is meer dan niet ziek alleen. Juist met onze natuurlijk visie zijn we extra kritisch op wat we doen en maken. We willen altijd beter. Beter voor het baasje en het dier. Niet alleen betere producten, ingrediënten of artikelen. Maar ook beter voor de planeet. En als het ons een keer niet lukt, dan maken we het niet. Simpel toch? 

Stuur je sollicitatie en motivatie aan

NML health bv
t.a.v. Irene Rol
’s-Gravelandseweg 50-51
1381 HK Weesp

irene@nmlhealth.com

0294 – 455 888

www.nmlhealth.com