NML health

NML health

is gespecialiseerd in fytotherapie, orthomoleculaire voedingssupplementen en gezondheidsproducten voor dieren. Deze functie vervult NML op drie manieren:

1. Als distributeur

NML is exclusief leverancier van een groot aantal merken natuurlijke gezondheidsproducten, voedingssupplementen en dierverzorgingsproducten aan dierenartsen, diertherapeuten, dierenspeciaalzaken en ruitersportspeciaalzaken.

2. Als kenniscentrum

NML health verzorgt educatie en voorlichting over natuurlijke diergeneeskunde in de vorm van lezingen, thema-avonden, artikelen en nieuwsbrieven. Wij hebben ook een vergaderlocatie die u kunt huren voor uw training of vergadering.

3. Als ontwikkelaar

NML health ontwikkelt zelf producten die zij laat produceren door derden. De verzoeken uit de reguliere diergeneeskunde om aanvullende producten op het bestaande assortiment, hebben geleid tot de ontwikkeling van de eigen NML health productlijn, PUUR® en Phytonics. De producten die NML laat produceren worden allen ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en -specialisten.

Onze Filosofie  "Gezond zijn is meer dan niet ziek zijn alleen"

Dieren gezond houden met respect voor hun natuurlijke behoeftes en respect voor natuurlijke bronnen; daar draait het om bij NML. Hierbij richt NML health zich op duurzame therapievormen waarbij zij streeft naar een gedegen wetenschappelijke onderbouwing van de eigen merk producten en de door haar gedistribueerde producten.

Visie

NML health richt zich op therapie waarbij met natuurlijke of lichaamseigen (voedings)stoffen of planten en kruiden met een geneeskrachtige uitwerking op het lichaam, het zelfherstellend vermogen van het dier wordt aangesproken of ziektes worden bestreden.

NML health kijkt bij de inzet en ontwikkeling van producten niet alleen naar symptomen van de klacht, maar bekijkt het dier als geheel van met elkaar samenhangende processen. Bijvoorbeeld voeding, management en de relatie tussen dier en eigenaar. Dit neemt zij mee in haar productontwikkeling en -advies. Alleen zo wordt een gezondheidsprobleem werkelijk weggenomen.

Veterinaire producten

NML health levert en produceert uitsluitend producten zonder chemische geur-, kleur- en smaakstoffen welke gegarandeerd dierproefvrij zijn. Ook kiest NML waar mogelijk voor lichaamseigen stoffen welke in een zo puur mogelijke vorm worden verwerkt, zonder gebruik te maken van belastende en onnodige hulp- en vulstoffen.

Samenwerking

NML werkt samen met de wetenschap in Nederland (Utrecht, Groningen en Wageningen) en België (Gent). Ook staat zij in contact met diverse diermedisch specialisten in binnen- en buitenland. Kennisontwikkeling over natuurlijke diergeneesmiddelen en orthomoleculaire (dier)geneeskunde en een goede samenwerking met de reguliere diergeneeskunde staan hoog in het vaandel bij NML health.

Service

NML zorgt niet alleen goed voor dieren, maar ook voor haar klanten. Servicegerichtheid en persoonlijk contact zijn belangrijk voor NML.

Vóór één uur ’s middags bestelde voorraadproducten gaan dezelfde dag nog de deur uit. Bij vragen over producten staat een enthousiast en kundig team van binnen- en buitendienstmedewerkers klaar om deze te beantwoorden. En weten zij het antwoord niet, dan bellen zij terug; want afspraak is afspraak bij NML health.