VacciCheck Academy - 10 mrt '20

dinsdag, 10 maart, 2020 - 19:00

Beste dierenarts en paraveterinair,

Bij deze willen we jullie van harte uitnodigen voor de eerstvolgende VacciCheck Academy van NML health. De VacciCheck Academy wordt georganiseerd in samenwerking met Thamar de Lange van A7 Noord Dierenartsen. Op dinsdagavond 10 maart in een zaal van Vogelasiel de Fugelhelling in Ureterp. 

VacciCheck Academy

De avond is bedoeld voor (para) veterinairen die het titeren met VacciCheck al toepassen in de praktijk, maar die graag nog wat handigheidjes willen leren of extra uitleg willen krijgen. Ook de interpretatie van het testresultaat en het daarbij behorende vaccinatie-advies komt uitgebreid aan bod. De VacciCheck Academy nodigt ook uit om van elkaars ervaringen te leren. Ook dierenartspraktijken die overwegen om te gaan starten met titeren met VacciCheck zijn van harte uitgenodigd. 

Programma

  • Introductie NML health en VacciCheck
  • Presentatie Titeren met VacciCheck in de praktijk – door dierenarts Thamar de Lange. Met veel ruimte voor vragen en discussie. Voor het praktische gedeelte kun je per praktijk een bloedmonster van 1 hond meenemen in een EDTA- of Lithium-Heparine-buisje. Het is van belang dat je op de hoogte bent van de geboortedatum, de vaccinatiegeschiedenis en de algehele gezondheid van de hond om tot een goed advies te kunnen komen.
  • Locatielijst titerende dierenartsen
  • Aflezen van testresultaten met de CombCam
  • Introductie RoboComb

Waar: Vogelasiel de Fugelhelling, De Faert 1 in Ureterp
Wanneer: 10 maart 2020
Tijd: Inloop vanaf 18.30 uur. Aanvang 19.00 uur. Voor soep, broodjes en koffie en thee wordt gezorgd. Verwachte eindtijd uiterlijk 21.00 uur
Kosten: Geen
Aanmelding: Via een mail aan info@vaccicheck.nl

We horen je graag! Uiteraard kun je de VacciCheck (als je je bestelling vooraf aan ons kenbaar maakt) deze avond meenemen tegen gereduceerd tarief. 

Is deze locatie niet haalbaar voor jullie ivm afstand, wij zijn bezig om in andere provincies van het land nieuwe academy’s in te plannen. Laat het ons weten als je hierin interesse hebt en welke plaats je voorkeur heeft. 

Met vriendelijke groet,

Dietske Dijkman & Ruth van Kessel
Het VacciCheck team en NML health