Annemiek van Dijk

Magazijn

Als student HR-management kun je natuurlijk altijd wel wat extra geld gebruiken. Zeker als je zo ondernemend bent als Annemiek van Dijk en dol bent op het ontdekken van nieuwe horizonnen. In de breedste zin van het woord: Annemiek heeft al langdurige verblijven in China en Canada op haar naam staan, is dol op nieuwe ervaringen en projecten en is een multitasker pur sang. In 2015 wandelde ze het terrein van de NML health en B&B Boerenhofstede de Overhorn op en sindsdien is zij vliegende keep. In het magazijn pikt zij de producten voor de orders en pakt zij de pakketten in. Het aanvullen van de voorraad, etiketteren van de producten en zorgen voor gezelligheid ziet Annemiek ook als een belangrijke taak bij NML health. De combinatie met haar werkzaamheden voor de Overhorn is haar op het lijf geschreven. Annemiek: “Je pakt het ene uur pakketjes in en het andere moment kan je geroepen worden om een kamer schoon te maken of om de tafel te dekken voor de lunch.”

Schildpad Pierik

“Ik woon nog bij mijn ouders en wij hebben een hond genaamd Bay. Dit is een Chesapeake Bay retriever. Bay is altijd super enthousiast iedere keer als hij je ziet en wil graag met je knuffelen. Hiernaast hebben we al een hele tijd een landschildpad in de familie: Pierik. Momenteel woont hij bij mijn opa, maar als ik op mezelf ga wonen komt Pierik met mij mee. Ik vind de schildpad een erg interessant dier. Ja, ze zijn dan wel niet zo snel, maar wel heel leuk!”

Gezonde levensstijl

“Naast de gezondheid voor dieren ben ik zelf ook redelijk actief bezig met een gezonde levensstijl. Ik probeer driemaal per week in de sportschool te staan, waarvan ik de werkdag in het magazijn bij NML-health ook vaak mee tel. Daarbij probeer ik goed op mijn voeding te letten en veel groen binnen te krijgen. Ik bof dat ik een moeder heb die daar ook op let, zo wordt gezond eten mij een beetje gemakkelijk gemaakt en kan ik mij volledig richten op al het moois wat het leven mij te bieden heeft.”