Colinda Werkhoven

Verkoop binnendienst 
Colinda Werkhoven

‘Kan ik u nog ergens mee van dienst zijn?’ Deze woorden staan Colinda op het lijf geschreven. Bel je met NML health om producten te bestellen dan is de kans groot dat je Colinda aan de lijn krijgt. Zij zorgt ervoor dat de magazijnmedewerkers precies weten wat er verstuurd gaat worden en dat alle zakelijke beslommeringen goed worden opgelost. Colinda: “Ik vind het leuk om klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Omdat ik veel klanten al wat ken, kan ik goed inschatten waarmee ik ze van dienst kan zijn. Tips voor leuke aanbiedingen horen daarbij.” Colinda draait al sinds 2001 mee bij NML health. Ze herinnert zich nog hoe aan de koffietafel van de Bed&Breakfast de bestellingen van het toen nog kleine bedrijf werden klaargemaakt voor verzending. Tot 2009 verdeelde Colinda haar aandacht over de Boerenhofstede De Overhorn en NML health. Colinda: “NML we zijn inmiddels zo gegroeid dat dat niet meer gaat en nu bestier ik de verkoop en beleef ik plezier aan om alles op rolletjes te laten lopen. Ik onderhoud ook nauw contact met onze medewerkers van de buitendienst. Zo maken we het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk.”

Roxy

“Ik weet niet beter dan dat ik altijd dieren om mij heen heb gehad. In mijn jeugd woonden we op verschillende plekken vanwege het werk van mijn vader en waar we neerstreken scharrelden altijd dieren rond. Ik heb zelfs een gans gehad, die ik allerlei kunstjes leerde. Hij heette Hans, de gans. Met mijn echtgenoot Peter - onze kinderen zijn inmiddels de deur uit – en onze Jack Russell Roxy woon ik nu alweer jaren in Weesp. Mijn band met Roxy – zij is onze tweede hond - is onvergelijkbaar met de band die ik vroeger had met de dieren uit mijn jeugd. Ik denk dat dat komt omdat ik haar van pup af aan hebt zien opgroeien en dat ze altijd bij me in de buurt is. Roxy is echt mijn maatje, ik vind het dan ook heerlijk dat ik haar vaak mee kan nemen naar mijn werk.”

Bewust

“Voordat ik bij NML health werkte was ik nooit zo bewust bezig met voeding en gezondheid. Maar als je de hele dag bezig bent met natuurlijke ingrediënten, ga je er vanzelf meer over nadenken en uitproberen. Als mensen in mijn directe omgeving bepaalde klachten hebben, kan ik ze vaak goed adviseren in het gebruik van supplementen. En hoe leuk is het dat je dan terug hoort dat de natuurlijke ingrediënten echt bijdragen aan het herstellend vermogen van het lichaam. Voor mij nu vanzelfsprekend. Werken met deze mooie producten maakt het werk voor mij extra leuk.”