Dietske Dijkman

Adviseur en verkoop
Dietske Dijkman, complementair diergeneeskundige

Wat is NML health blij met Dietske Dijkman in haar team. Als complementair diergeneeskundige voegt zij een bulk aan kennis en ervaring met natuurlijke ingrediënten en diergezondheid toe aan het bedrijf. Zo kan zij klanten voorzien van een deskundig advies in relatie tot onze producten. Daarnaast onderhoudt Dietske het contact met klanten over de samenstelling van hun assortiment en met andere zaken waarmee NML health van dienst kan zijn. Dietske: “Mijn werkzaamheden voor NML health vind ik een leuke aanvulling op mijn andere werk in mijn bedrijf Dierenwerkplaats, praktijk voor veterinaire natuurgeneeskunde. Daar werk ik aan de gezondheid aan huisdieren paarden en boerderijdieren, waarbij ik kan putten uit homeopathie, bachbloesemtherapie, aromatherapie, fytotherapie, celzouten, voedingsadviezen, massage en TTouch/TTeam. Ook mag ik mij binnenkort revalidatietrainer voor paarden noemen. Volgens het principe 4DimensionDressage. Het is superleuk om steeds meer te leren en te weten.”

De liefde van een dier is onbetaalbaar

“Als klein meisje was ik altijd tussen de dieren op de boerderij te vinden. Het gedrag en de verzorging van de dieren om mij heen vond ik altijd al inspirerend. Paarden en honden hebben altijd de boventoon gevoerd in mijn leven. Het enthousiasme en de liefde die zij geven zijn onbetaalbaar. Ik vind het belangrijk om zuinig op ze te zijn en ik voel mij dan ook verantwoordelijk voor hun algemeen welbevinden. Als ze lekker in hun vel zitten, zit ik dat ook. Paardvriendelijk trainen volgens de 4DimensionDressage methode geeft mij nog meer verdieping in de biomechanica van het paard. 

Thuiskomen

De middelen van NML Health hebben al vele jaren positief bijgedragen aan het herstel tijdens ziekte van mijn eigen dieren. Ik zet ze ook veel in bij de dieren die voor een consult bij mij in de praktijk komen. Ik heb ook stagegelopen bij NML health tijdens mijn studie. De keuze om hier te gaan werken was dan ook snel gemaakt.

Waarom de keuze voor natuurlijk? Dat is mij met de paplepel ingegoten. Zo aten wij vroeger van de moestuin van de buren. Er was genoeg. En op de boerderij was het motto van mijn vader: ‘Als je dieren gezond voedt en zo min mogelijk belast met ongezonde stoffen, dan wordt het minder snel ziek. Goed zorgen voor je dier dus. Sindsdien is het creëren van een optimale fysieke en mentale gezondheid creëren bij dieren, een uitdaging voor mij. Ik krijg er geen genoeg van. Het is mijn passie om eigenaren te helpen om hun dier gezond en fit te krijgen en te houden. Het mooiste vind ik dat ik het dier kan bekijken vanuit verschillende kanten. Mijn bevindingen koppel ik vervolgens terug in de vorm van een behandelplan naar de eigenaar.