Dietske Dijkman

VacciCheck, Dierspecialist Paard

Dietske is natuurgeneeskundig therapeut voor dieren en heeft tijdens haar studie stage gelopen bij NML health, dit is inmiddels alweer 9 jaar geleden. Zij is in haar eigen praktijk de producten van PUUR, Vetramil en Phytonics gaan inzetten en heeft zich daardoor altijd kunnen blijven ontwikkelen op inhoudelijk gebied. Hierdoor heeft zij een enorme kennis opgedaan wat betreft ingrediënten en werking van de producten. In 2019 is Dietske teruggekomen bij NML health om ondersteuning te bieden bij het verkoopteam en daar zijn wij ontzettend blij mee. Dietske is door haar ervaring met de producten en haar vele dierenkennis een goede ondersteuning bij het geven van advies over de werking van de producten. 

VacciCheck

Samen met Paulien is ze tevens verantwoordelijk voor de VacciCheck. Zij helpt beginnende dierenartsen met het integreren van de VacciCheck in de praktijk en zorgt voor de technische ondersteuning van de RoboComb en de CombCam. De klanten van NML health zijn bij Dietske ook aan het juiste adres als zij interesse hebben in inhoudelijke informatie of artikelen over de VacciCheck. 

Lekker in hun vel

Dietske woont op een boerderij met paarden, honden, kippen, schapen en geiten en zet de producten geregeld in bij haar eigen dieren. Natuurgeneeskunde, het holistisch denken én daarmee zorgen dat de dieren lekker in hun vel zitten en zoveel mogelijk hun eigen natuurlijke gedrag kunnen vertonen is constant het streven. Dietske zegt: 'Het is dan ook geweldig om mijn passie te kunnen combineren met mijn werk.'Samen met haar paard Ijaba geniet ze van het bitloos rijden op een correcte manier volgens de principes van de 4DimensionDressage methode van Karin Leibbrandt.

Blogs van Dietske lezen? Klik hier