Jolanda Baars - Jansen

Boekhouding en administratie

Bij NML health is het voor Jolanda een dagelijkse uitdaging om de zakelijke kant van het bedrijf op rolletjes te laten lopen. Een kolfje naar haar hand. Al haar hele leven is Jolanda zakelijke troubleshooter geweest bij meerdere bedrijven. “Als de cijfers maar sluiten, dan ben ik tevreden en heb ik mijn werk goed gedaan”, lacht Jolanda. Haar drive is groot. Ze gaat voor een optimaal eigentijds ordersysteem waar de processen logisch en efficiënt zijn. Helemaal haar ding. En voor NML health heerlijk om zo’n cijferwonder in huis te hebben.

Om de hoek

Jolanda woont al haar hele leven aan de rand van het Naardermeer, dus bij NML health om de hoek. Voor haar beslaat de reistijd woon-werk precies 5 minuten. Ideaal als je als moeder van een druk gezin met twee jongens - waarvan één een talentvolle turner - een eigen veebedrijf runt. Dit doet ze samen met haar man. Daarnaast doet ze ook - vanzelfsprekend! - de administratie van hun bedrijf. “Een goede balans tussen gezin en werk is voor mij in deze levensfase heel belangrijk. De vacature bij NML health kwam voor mij op het goede moment. En in deze omgeving heb ik natuurlijk geen moment hoeven wennen.”

Natuurlijk

Met een praktische blik beschouwt Jolanda de wereld om haar heen. Gezond eten en gezond leven, dat is de basis. Volgens de schijf van vijf en alles met mate. Zij en haar gezin varen wel bij deze gezonde balans. Dat geldt ook voor de erfdieren en de veestapel op de boerderij. Jolanda: “We eisen niet het uiterste van onze dieren. Ook hier weer gezonde voeding en voldoende rust. Doe je dat, dan is supplementeren niet nodig. Mijn favoriete NML health product? Dat is de Vetramil wondzalf. Daarvan ligt altijd een tube in de buurt. In een jong gezin met spelende opgroeiende kinderen is een wondje immers zo opgelopen. En bij blaren werkt de zalf ook fantastisch!”