Levine van Kats

Sales Representative
Levine van Kats - Verkoop buitendienst NML health en PUUR

Als dierenliefhebber kan Levine zich goed vinden in de NML visie. Met haar opleiding Dier management vindt zij het super leuk om de dierenspeciaalzaken, ruitersportzaken en dierenartsen te bezoeken en te informeren over NML health en haar producten.

Onderweg

Levine doet niets liever dan dat. Een dag op kantoor is eigenlijk al een dag te veel. Op pad zijn en de NML relaties onderhouden en vergroten dat is echt haar ding en dan staat zij volledig in haar kracht. 

Eigen paarden

Ze heeft twee paarden, Titi een 23-jarige Jazz ruin en Fidi een 5-jarige Freiberger. De paarden betekenen alles voor haar. Met deze twee totaal tegenoverstelde rassen heeft ze veel ervaring opgedaan op het gebied van verzorging, management en de meest voorkomende problemen. Door deze ervaring kan zij heel goed advies op maat geven aan bijvoorbeeld de ruitersportzaak, waar heeft de paardeneigenaar behoefte aan? 

Advies en verkopen

Op de weg voelt ze zich als een vis in het water en rijdt overal langs om de producten van NML health nog beter op de kaart te zetten. Levine is letterlijk het verlengstuk van NML health en schakelt feilloos tussen beide belangen. Levine is ook dol op dier gerelateerde evenementen, zoals Animal Event, Horse Event, daar zal je haar ook zeker aantreffen in onze stand.

Is ze nog niet bij je binnen geweest maar staat de koffie voor haar klaar? Stuur Levine een mailtje