Luke

Allround medewerker

Luke is een betrokken allround medewerker die sinds 2023 ons team versterkt. Hij is verantwoordelijk voor verschillende taken, zoals het verwerken van orders en het beantwoorden van de telefoon. Luke heeft veel ervaring opgedaan in zijn vorige baan in klantencontact, en daarom staat klanttevredenheid bij hem voorop. Hij vindt het belangrijk dat klanten tevreden zijn en doet er alles aan om ze een goede service te bieden.

Dierliefhebber

Naast zijn werk als allround medewerker is Luke een echte dierenliefhebber. Hij heeft zelf twee konijnen genaamd Yip en Yenny die hij graag op een natuurlijke manier verzorgt. Hij vindt het belangrijk dat zijn konijnen gezond en gelukkig zijn en doet er alles aan om ze een goed leven te geven. Zo zorgt hij ervoor dat ze genoeg bewegingsvrijheid hebben in de tuin en dat ze gezonde voeding krijgen.

Sfeermaker

Luke is niet alleen een goede medewerker, maar ook een fijne collega om mee samen te werken. Hij is een echte grapjas en weet de sfeer in het team altijd luchtig te houden. Met zijn humor en relativeringsvermogen zorgt hij ervoor dat collega's zich op hun gemak voelen en met plezier naar hun werk komen. Tegelijkertijd is Luke een harde werker die zijn taken serieus neemt en zich volledig inzet om het bedrijf verder te helpen.

Al met al is Luke een waardevolle toevoeging aan ons team en zijn we blij dat hij bij ons werkt als allround medewerker. Zijn ervaring, dierenliefde en gevoel voor humor maken hem een unieke en gewaardeerde collega.