Marian Hoogvorst

Magazijn

Ze kwam, zag en bleef. Sinds 2008 is Marian Hoogvorst het stralende hart van het magazijn van NML health. Met veel plezier verzamelt ze de producten, controleert de orders en pakt ze met grote precisie in voor verzending naar de klanten. Elke werkdag weer. Toe aan een nieuwe uitdaging na tien jaar werkzaam te zijn geweest in de zorg, draaide Marian een dagje mee bij NML health. Ze is nooit meer weggegaan. Marian: “Ik vind het heerlijk hier! Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk. Mijn taak is de producten veilig en netjes klaar te maken voor verzending, zodat de levering in goede staat bij de klanten aankomt. Vanzelfsprekend zorg ik ervoor dat het magazijn netjes en werkbaar blijft. Dat compliment krijg ik dan ook altijd van collega’s: alles heeft zijn vaste plek in het magazijn en ook tijdelijke medewerkers kunnen alle producten – en dat zijn er nogal wat! – feilloos vinden.” Marian beziet het leven graag van de zonnige kant. “Op de momenten dat ik niet aan het werk ben geniet ik van schilderen, maak ik graag reizen en ben ik samen met mijn partner vaak onderweg op de fiets of te voet.  Bij speciale gelegenheden vind ik het leuk om zelf een mooie kaart te maken. Zo zijn er al heel wat creatieve kunstwerkjes van mijn hand naar collega’s gegaan.”

Schapen

“Van alle dieren die bij NML health op het terrein scharrelen, zijn de schapen mijn favoriet. Ik heb zelf ooit een tijd lang een kudde van vijftien schapen met elk jaar weer een nieuwe aanwas van lammetjes, onder mijn hoede gehad. Heerlijk vond ik dat. Verder heb ik in mijn leven een paard, de nodige honden en poezen, varkens, kippen en konijnen verzorgd. Je moet goed voor je dieren zorgen, vind ik. Daarom kan ik er ook zo van genieten om dagelijks te ervaren hoe goed de beestjes het bij NML health hebben. Zo ging ik ook met mijn eigen dieren om.”

Boekje

“Vroeger liep ik vaak met de kinderen langs de berm op zoek naar bijzondere plantjes en diertjes. De exemplaren die we niet kenden zochten we terplekke op in een plantenboekje. Superleuk vonden we het om zo steeds meer te leren over de natuur.
Bij NML health ontdekte ik dat deze, zomaar in het wild groeiende planten, ook een genezende en ondersteunende werking hebben. Dat maakt voor mij het werk bij NML health nog interessanter. Sindsdien gebruik ik met regelmaat de detox, cranberry’s en omega-olie en voel me er gezond bij. En vanzelfsprekend heb ik voor een wondje altijd een tubetje Vetramil in mijn tas.”