Marije van Oostveen

Marketing&communicatie

Vraag Marije waarom ze bij NML health werkt en haar ogen beginnen te stralen. Dieren, welzijn en een dynamische omgeving met leuke collega’s, wat wil je nog meer? In 2009 kwam ze via een tijdelijke baan bij Bed&Breakfast Boerenhofstede De Overhorn, bij NML health binnen op de sales & marketingafdeling. Een functie die haar past als een jas en waarmee zij het bedrijf en de producten van NML health voortdurend onder de aandacht brengt bij afnemers. De maandelijkse nieuwsbrief, de presentatie op evenementen, meedenken met klanten over mooie acties, de flyers, folders en NML health op Facebook en Instagram, het komt allemaal uit de koker van Marije. Marije: ‘Ik kan me geen veelzijdigere baan bedenken en een mooiere werkplek als hier aan randje Naardermeer met rivier de Vecht in de voortuin, vind je nergens.”

Dieren

“Zolang ik me kan herinneren zorg ik voor dieren. Opgegroeid met dwerggeiten, katten, honden en konijnen, vond ik als kind niets heerlijker dan met ze bezig te zijn. Een groot voordeel van buiten wonen. Nu woon ik met mijn eigen gezin in het centrum van Weesp en zit een grote beestenboel er even niet in en is het nu alleen onze kat Billy die onder mijn dierenliefde bedolven wordt. Ik zou niet zonder een dier in mijn leven willen. Hun aaibaarheid en de verantwoordelijkheid die je als mens voor je huisdier hebt, verrijkt je leven. Onze dochters Fem en Bo, hoe klein ze nog zijn, geef ik dat gevoel mee. En ooit…? Heb ik dat buitenhuis met mijn eigen dierenparadijs.”

Natuurlijke gezondheid

“Mijn moeder was altijd al op de homeopathische toer en bewust bezig met gezondheid. Bij terugkerende gezondheidsklachten raadpleegde ze altijd mijn neef die acupunctuur en klassieke homeopathie beoefent en heb ik zelf mogen ervaren hoe goed het werkt. Nu ik zelf moeder ben, zoek ik ook algauw naar homeopathische alternatieven voor mijn kinderen en denk ik goed na over voeding en gezondheid. Dat vind ik ook het fijne van werken bij NML health. De uitgangspunten van dit bedrijf om het niet alleen goed te willen doen voor dieren maar ook voor de rest van de wereld, zijn ook mijn waarden.”