Nina van den Bold

Accountmanager afdeling paarden

Sinds April 2021 is Nina werkzaam bij NML Health. Via via is ze hier terechtgekomen en dit was voor haar een hele goede keuze. Ze ervaart dat ze terecht is gekomen in een warm team met veel kennis. 
 

Paarden

Nina is altijd opgegroeid met verschillende dieren om haar heen, maar paarden hadden toch wel een speciaal plekje. Elke week was zij terug te vinden op de manege in Weesp. In haar 18e levensjaar is zij dan ook begonnen met de opleiding NHB Deurne. Hierbij hoorde ook haar eerste eigen paard! Dit heeft zij met veel plezier gedaan. Na de studie heeft zij twee jaar hard en met veel plezier op een manege gewerkt in Hardenberg. Door deze leuke maar drukke baan bleef er weinig vrije tijd over, en is ze gestopt. 

Accountmanager

Haar eigen paard bleef natuurlijk, maar dit werd meer voor de hobby. Ze heeft een aantal jaren gewerkt als accountmanager bij een verzekeringsmaatschappij. Na zoveel jaar niet in de paarden te hebben gewerkt is ze weer terug bij NML Health en dan als accountmanager zakelijke accounts op de afdeling paarden. ‘Ik hou mij bezig met verschillende werkzaamheden. Ik denk met de klanten mee en werk samen met hen aan een duurzame relatie. Aan de ene kant ben ik bezig met relatiebeheer en aan de andere kant sales. Een grote uitdaging is om samen met de klant ons gezamenlijk doel te bereiken: samen groeien.’