Paulien Visser

Dierenarts, VacciCheck en in- en verkoop

Al jaren verzorgt dierenarts Paulien Visser de gebitten van het paardendrietal op het terrein van NML health. En dan raak je aan de praat. Het werk van een paardentandarts is behoorlijk zwaar en ja, een deel van de werkuren zonder fysieke belasting was zeker welkom. En zo is Paulien sinds een jaar het deskundige aanspreekpunt voor collega’s die titeren met VacciCheck. Daarnaast ondersteunt Paulien het in – en verkoopteam van NML health. Hadden we al gezegd dat zij van alle markten thuis is? Paulien: “Ik vind het heerlijk om allround bezig te zijn. Het werk met de paarden, het geven van VacciCheck Academy’s, de lijntjes met dierenartsen en Biogal, tussendoor diereigenaren adviseren over de producten en mijn logistieke skills aanwenden voor de in- en verkoop. Ik heb mijn plek gevonden!”

Paarden

“Ik weet al van kleins af aan dat ik dierenarts wil worden. Op de vraag wat wil je later worden was dat mijn standaard antwoord. Waar het vandaan komt? Thuis hadden we altijd katten, cavia’s, hamsters en parkieten en ik was dol op ze. De liefde voor paarden is gegroeid sinds ik, na lang zeuren bij mijn ouders, eindelijk op paardrijles mocht. Jarenlang besteedde ik elke vrije minuut aan deze passie. De stap naar paardentandarts lag voor mij voor de hand."

"Odie en Simba zijn nu de dieren in mijn leven. Als ik thuiskom na een drukke dag vind ik het heerlijk om door deze twee rode poezen verwelkomd te worden. Dieren geven een mens zoveel, ik zou niet zonder kunnen.”

Natuurlijk kritisch

“Ook al ben ik als dierenarts regulier opgeleid, een bewust omgaan met gezondheid past bij mij. Sinds ik bij NML werk is mijn interesse in natuurlijke producten enorm gegroeid. Mijn credo is én én, en niet of of. Regulier en natuurlijk gaan heel goed hand in hand. Zelf let ik vooral op gezonde voeding, al ben ik daar ook niet heel streng in. Volgens mij ben ik goed in balans en zijn supplementen voor mij nu niet nodig. Kritisch zijn op de wijze van vaccineren vind ik ook een goede ontwikkeling. Zeker blijven doen, maar wel op een manier waarop je dier ook daadwerkelijk beschermd is. Ik vind het heel leuk om deze kennis uit te dragen.”