Rebecca van Groningen

Verkoop binnendienst
Teamlid NML health Rebecca van Groningen met haar hond Andy

Sinds april 2020 heeft ons team versterking gekregen. En wat voor versterking!

Rebecca komt namelijk niet alleen, maar met haar vriendinnetje Andy. Iedereen bij NML was direct weg van deze super lieve Griekse Herdershond. Rebecca is 5 dagen per week op kantoor, en houdt zich bezig met verkoop binnendienst, voert klantorders in, geeft informatie en advies, en voelt zich extra verantwoordelijk voor “haar merken” Espree en STOP!. De trimsalons mogen zich dan ook verheugen op extra aandacht van Rebecca. Zij heeft zo’n 10 jaar gewerkt in een dierenspeciaalzaak en kent dus ook dat “stukje” van de markt.

In korte tijd heeft Rebecca zich al veel vaardigheden en kennis eigen weten te maken, hoewel zij nog steeds liefkozend “groentje” wordt genoemd. Onverstoord gaat zij verder met haar werk. Rebecca heeft zojuist haar opleiding Diergezondheid en Management afgerond aan de Aeres in Dronten. Zij woont op samen met haar vriend Arnold, hond Andy, twee katten en drie dwergkogelvisjes in landelijk Amsterdam.

Wat vind je leuk aan werken bij NML health? 

"Het veelzijdige, de soms ietwat chaotische kant van mijn werk en het samenspel met klanten. Door mijn ervaring in de dierenspeciaalzaak kan ik goed begrijpen wat er op de werkvloer gebeurd."

Wat is je uitdaging, jouw doel? 

Van kleins af aan ben ik altijd bezig geweest met dieren en had ik dieren om mij heen. De opleiding paraveterinair vond ik interessanter in de boeken qua stof dan de uitvoering. Ik voel mij dan ook meer op mijn plek door klanten te adviseren en te leren vanuit het werkveld. De balans in een dier weer terug krijgen met de kracht van de natuur. Dat wil ik graag overbrengen op de klanten van NML health.