Soe Topçuoglu

Verkoop binnendienst en magazijn
Soe aan het werk bij NML health

Wie bij het telefonisch bestellen van producten van NML health Soe aan de lijn krijgt, weet zich verzekerd van een grote dosis aan kennis en ervaring. Zelf tien jaar lang hoefsmid geweest, enthousiaste paardenbezitster van de paarden Buster en Ari-Jean en baasje van hond Freckels en kat Felix, weet zij de klanten goed te adviseren met voorbeelden uit haar praktijkervaring. Ze kan er kostelijk over vertellen met een praktische Hollandse nuchterheid.

In de tien jaar dat Soe bij NML health werkt heeft ze veel zien veranderen. De schaalvergroting en verdergaande digitalisering van het bedrijf, Soe veranderde gewoon elke keer weer mee. Soe: “Ik doe mijn uiterste best om onze klanten goed van dienst te zijn. Elke dag is het weer een uitdaging om de stapel bestellingen netjes de deur uit te krijgen, zodat de klant ze de volgende dag in huis heeft. Als dat lukt, ga ik tevreden naar huis.“

Hoefsmid

“Als kind droomde ik er al van om ooit in de paarden te mogen werken. Maar verdien daar maar eens je boterham mee. Dus werkte ik voor mijn salaris in winkels en hield ik daarnaast paarden als liefhebberij. Ik bewaar nog goede herinneringen aan mijn tijd in de Shellshop naast de A1 met zicht op mijn paarden op het weiland aan de Zuidpolderweg bij Muiderberg. Prachtig vond ik dat. Maar toch, toen ik de kans kreeg om te studeren pakte ik mijn kans en liet ik mij scholen tot hoefsmid. Wat was het een feest toen ik voor het eerst met mijn eigen bus naar mijn klanten kon rijden. Ik was goed in mijn werk, wat wil je met Hans van Mourik als opleider. Daar ben ik nog trots op. Helaas werd het werk van hoefsmid na tien jaar mij fysiek te zwaar. Hoe fijn is het dan dat ik nu werk in een omgeving waar de liefde voor dieren voorop staat en waar met veel deskundigheid voor hun gezondheid wordt gewaakt. En de paarden? Daar rijd ik als vanouds weer in mijn vrije tijd op. Zij blijven heel belangrijk in mijn leven.”

Indianen

“De indianen wisten het al als het gaat om de rijkdom van de natuur. Dat is waarom ik mij zo thuis voel bij de producten van NML health: een combinatie van kennis en de kracht van de natuur. Wat mij betreft de nummer 1 keuze, als het gaat om gezondheid. Regulier en natuurlijk, voor mij is het een én- én, waarbij ik, zeker als het gaat om langdurig bestaande klachten, voor natuurlijk ga."