Suzan Gorter

Inkoopmedewerker en personeelszaken

 

Dier welzijn

Haar passie voor gezonde dieren en hun welzijn is duidelijk te zien in haar werk bij NML-health. Ze werkt hard om ervoor te zorgen dat we altijd de beste natuurlijke voeding en medicijnen hebben voor onze harige vrienden. Suzan is ook niet bang om nieuwe ideeën te proberen en is altijd op zoek naar manieren om ons bedrijf te verbeteren.

Natuurlijke verzorging

Suzan woont in Weesp samen met haar man Arash en hun twee fantastisch lieve Ragdoll katten van beiden 2 jaar oud. Ze is sinds kleins af aan opgegroeid met dieren en haar liefde voor hen is alleen maar gegroeid. Haar familie was vroeger een opvanggezin voor dieren in nood of die hulp nodig hadden als gevolg van mishandeling of een vechtscheiding.

In de afgelopen jaren is Suzan zich steeds bewuster geworden van gezonde en pure voeding en gezondheid. Dit is iets wat altijd haar aandacht heeft getrokken vanwege haar opvoeding thuis. Ze vindt het ontzettend belangrijk om haar katten te voorzien van de beste natuurlijke voeding en medicatie. Het is dan ook geen verrassing dat Suzan het mooi vindt om voor NML-health te werken en bij te dragen aan meer gezonde dieren.