Het team

Irene Rol

Founder NML health
Irene Rol

Bij Irene Rol ligt de lat hoog als het gaat om bevlogenheid en liefde voor het dier en de natuur. Dat was de reden waarom ze ruim twintig jaar geleden haar hart volgde, in de diergeneesmiddelenbranche sprong en haar energie aanwendde voor de gezondheid van dieren met diergeneesmiddelen op natuurlijke basis. Ze ontwikkelde haar eigen serie PUUR bewust gezond voor dieren. Met NML health als dé groothandel voor unieke merken in natuurlijke gezondheids- en verzorgingsproducten, zorgt ze voor kwaliteit in de behandeling van dieren. 

Adriënne van 't Wout

Dierspecialist katten

Het was pas na mijn 30e dat mijn liefde voor dieren zich ontvouwde. Als kind ben ik niet met dieren opgegroeid dus toen ik mijn eerste kat in huis nam, samen met mijn toenmalige vriend, ging er een wereld (van liefde) voor me open. Met Catcetera en het uitdragen van mijn kennis over welzijn, emoties en behoeftes van katten hoop ik een bijdrage te kunnen leveren in het verbeteren van welzijn van katten in Nederland. Mijn eigen testteam van zes katten is mijn dagelijkse inspiratiebron!

Colinda Werkhoven

Verkoop binnendienst 
Colinda Werkhoven

“Ik weet niet beter dan dat ik altijd dieren om mij heen heb gehad. In mijn jeugd woonden we op verschillende plekken vanwege het werk van mijn vader en waar we neerstreken scharrelden altijd dieren rond. Ik heb zelfs een gans Hans gehad.

Met mijn echtgenoot Peter - onze kinderen zijn inmiddels de deur uit – en onze Jack Russell Roxy woon ik nu alweer jaren in Weesp."

Dietske Dijkman

VacciCheck, Dierspecialist Paard

Dietske is natuurgeneeskundig therapeut voor dieren en heeft tijdens haar studie stage gelopen bij NML health, dit is inmiddels alweer 9 jaar geleden. Zij is in haar eigen praktijk de producten van PUUR, Vetramil en Phytonics gaan inzetten en heeft zich daardoor altijd kunnen blijven ontwikkelen op inhoudelijk gebied. Hierdoor heeft zij een enorme kennis opgedaan wat betreft ingrediënten en werking van de producten.

Els Nijzink

Advies en Dierspecialist hond

Els is met veel plezier werkzaam bij NML health. Ze geeft de klanten advies over de producten van NML health en het gebruik hiervan. Ook schrijft ze informatieve teksten voor op de website. Dus met dat adviserende ei is het wel goed gekomen.
 

Marian Hoogvorst

Magazijn

Ze kwam, zag en bleef. Sinds 2008 is Marian Hoogvorst het stralende hart van het magazijn van NML health. Met grote precisie maakt zij orders klaar voor verzending. "Ik heb altijd al interesse gehad voor planten en dieren. Bij NML health ontdekte ik dat zomaar in het wild groeiende planten, ook een genezende en ondersteunende werking hebben.

Dat maakt voor mij het werk bij NML health nog interessanter."