Inschrijven

U kunt bij ons geregistreerd worden als zakelijke klant indien u bedrijfsmatig bezig bent met dieren en het voornemen hebt actief met de producten van NML health te gaan werken. NML health is distributeur en levert aan dierenartsen, -therapeuten en -winkels. Lees meer over NML health. 

Om u aan te melden als zakelijke klant bij NML health doet u het volgende:

Vul onderstaand inschrijfformulier en een doorlopende machtiging in. Het inschrijfformulier wordt digitaal aan ons verzonden. De doorlopende machtiging vragen wij u vriendelijk om uit te printen, in te vullen en ondertekend per post, fax of e-mail/scan aan ons te retourneren. U krijgt van ons bij automatische incasso een extra korting van 1% op het bedrag exclusief btw en verzendkosten.

Bij uw eerste bestelling wordt u daadwerkelijk klant en kennen wij u een klantnummer toe, waarmee u tevens een account aan kunt maken op onze website. Maak deze hier aan.

Ons postadres is:

NML health
's-Gravelandseweg 50-51
1381 HK Weesp

fax: 0294-430830
email: info@nmlhealth.com

NML health stuurt de factuur, na het verzenden van uw bestelling, binnen enkele dagen per email. Wij factureren alles direct en verzamelen geen orders. De batches voor automatische incasso draaien wij op de 8ste en de 22ste van de maand.

Het login-gedeelte van onze website is toegankelijk voor onze zakelijke klanten. Het bevat o.a. informatie, prijslijsten en acties. Ook kunt u hier online uw bestelling plaatsen.

Als zakelijk klant stemt u in met het per e-mail ontvangen van de tweewekelijkse nieuwsbrief van NML health.

Het e-mailadres waar wij onze facturen naartoe kunnen sturen.