Inschrijven

U kunt bij ons geregistreerd worden als zakelijke klant indien u bedrijfsmatig bezig bent met dieren en het voornemen hebt actief met de producten van NML health te gaan werken. NML health is distributeur en levert aan dierenartsen, -therapeuten en -winkels. Lees meer over NML health. 

Om u aan te melden als zakelijke klant bij NML health doet u het volgende:

Vul onderstaand inschrijfformulier en een doorlopende machtiging in. Het inschrijfformulier wordt digitaal aan ons verzonden. De doorlopende machtiging vragen wij u vriendelijk om uit te printen, in te vullen en ondertekend per post, fax of e-mail/scan aan ons te retourneren. U krijgt van ons bij automatische incasso een extra korting van 1% op het bedrag exclusief btw en verzendkosten.

Bij uw eerste bestelling wordt u daadwerkelijk klant en kennen wij u een klantnummer toe, waarmee u tevens een account aan kunt maken op onze website. Maak deze hier aan.

Ons postadres is:

NML health
's-Gravelandseweg 50-51
1381 HK Weesp

fax: 0294-430830
email: info@nmlhealth.com

NML health stuurt de factuur, na het verzenden van uw bestelling, binnen enkele dagen per email. Wij factureren alles direct en verzamelen geen orders. Het login-gedeelte van onze website is toegankelijk voor onze zakelijke klanten. Het bevat o.a. informatie, prijslijsten en acties. Ook kunt u hier online uw bestelling plaatsen.

Als zakelijk klant stemt u in met het per e-mail ontvangen van de tweewekelijkse nieuwsbrief van NML health.

Het e-mailadres waar wij onze facturen naartoe kunnen sturen.