Inschrijven

U kunt bij ons geregistreerd worden als zakelijke klant indien u bedrijfsmatig bezig bent met dieren en het voornemen hebt actief met de producten van NML health te gaan werken. NML health is distributeur en levert aan dierenartsen, -therapeuten en -winkels. Lees meer over NML health.

Om u aan te melden als zakelijke klant bij NML health doet u het volgende:

Vul onderstaand inschrijfformulier en een doorlopende machtiging in -indien gewenst-. Het inschrijfformulier wordt digitaal aan ons verzonden. 

N.a.v. het inschrijfformulier ontvangt u van ons inloggegevens voor de webshop zodat u uw eerste bestelling kunt doen. De eerste bestelling dient vooruit betaald te worden. Daarna kan de keuze gemaakt worden voor automatische incasso of per factuur.  

Ons adres is:

NML health bv
Hogeweyselaan 23
1382 JK Weesp

Voor bestellingen: bestel@nmlhealth.com
Voor informatie: info@nmlhealth.com

NML health stuurt de factuur op de dag, of de dag na verzending van uw pakket. Wij factureren alles direct en verzamelen geen orders. Hiervoor hebben wij van u een correct e-mailadres nodig. U krijgt van ons bij automatisch incasso, tenzij anders afgesproken, een korting van 0,5% op het bedrag ex btw en verzendkosten.

Als zakelijk klant stemt u in met het per e-mail ontvangen van de tweewekelijkse nieuwsbrief van NML health. Hierin houden wij u op de hoogte van productinformatie en acties. U kunt zich onder aan deze nieuwsbrief ten alle tijden uitschrijven. Lees hier wat wij doen met uw persoonsgegevens.  

Het e-mailadres waar wij onze facturen naartoe kunnen sturen.