Het laatste nieuws

Maand van de Maag

Je bent wat je eet!

Dat geldt ook voor onze dieren. De taak van de maag is het kneden van voedsel tot bruikbare voedingsstoffen die kunnen worden opgenomen via de darmen. Door het maagzuur worden schadelijke micro-organismen gedood. Maar wat als dit proces niet goed verloopt en er maagproblemen optreden? 

Koningsdag gesloten

Dinsdag 27 april is het Koningsdag en dan geniet ons team van een heerlijke extra vrije dag. Maandag zijn we gewoon open en ontvangen en verwerken we je bestelling graag. Onze bezorgdienst DPD komt de bestellingen maandag gewoon halen, waardoor deze woensdag afgeleverd wordt.  

Alvast een fijne Koningsdag gewenst!

Op hol door hormonen

Net als bij de mens spelen geslachtshormonen een hoofdrol bij de ontwikkeling van dieren. Honden, paarden en katten maken een puberteit door met alle daarbij behorende hormonaal gestuurde lichamelijke en mentale veranderingen. Loopsheid, schijnzwangerschap, hengstigheid, krolsheid, dracht, geslachtsdrift... Turbulente tijden voor zowel het dier als hun baasjes. In deze nieuwsbrief nemen we je mee hoe onze producten geadviseerd en ingezet kunnen worden.