Het laatste nieuws

PUUR gaat internationaal

Ambitieus als NML health is, verlegt het graag haar grenzen. Dat doen we niet alleen zelf, maar ook onze klanten en de dierenbezitters doen dat. Zo treffen we op diverse evenementen, van WK Agility tot WK Icelandic horses, klanten uit heel Europa. Maar ook van ver buiten Europa worden onze PUUR producten voorgeschreven. Daarom werd het hoog tijd voor een nieuwe naam.

Universeel

Twee jaar geleden hebben we ervoor gekozen om alle etiketten viertalig te maken. Een hele klus, maar bijna geklaard. Omdat het woord schijnzwanger, geslachtsdrift, oor en spijsvertering niet goed te begrijpen zijn in het Engels, Frans en Duits, hebben wij gemeend de producten een wat meer internationale naam mee te geven, die voor de meesten te begrijpen is. Dat betekent dat we bij een aantal producten nu kiezen voor een latijnsachtige naam, die goed bij het product past. Auris betekent oor in het Latijns en dolor betekent pijn.

Oude en nieuwe naam

Om de overgang soepel te laten verlopen en onze klanten te laten wennen aan de nieuwe naam voegen wij al sinds twee jaar de nieuwe naam toe achter de oude naamgeving. Als een product ‘om gaat’ - dat wil zeggen dat de charge met de oude naamgeving op is - dan komt de nieuwe naam vooraan op de prijslijst en informatiebrochures te staan. Voor al onze klanten hebben we een A4 gemaakt met de oude en nieuwe namen. Deze staat op onze site, is te downloaden, maar uiteraard sturen we het bestand ook graag digitaal naar u toe. Ook het fotomateriaal van de producten met nieuwe namen sturen we u op verzoek toe.