Het laatste nieuws

Koningsdag gesloten

Dinsdag 27 april is het Koningsdag en dan geniet ons team van een heerlijke extra vrije dag. Maandag zijn we gewoon open en ontvangen en verwerken we je bestelling graag. Onze bezorgdienst DPD komt de bestellingen maandag gewoon halen, waardoor deze woensdag afgeleverd wordt.  

Alvast een fijne Koningsdag gewenst!

Op hol door hormonen

Net als bij de mens spelen geslachtshormonen een hoofdrol bij de ontwikkeling van dieren. Honden, paarden en katten maken een puberteit door met alle daarbij behorende hormonaal gestuurde lichamelijke en mentale veranderingen. Loopsheid, schijnzwangerschap, hengstigheid, krolsheid, dracht, geslachtsdrift... Turbulente tijden voor zowel het dier als hun baasjes. In deze nieuwsbrief nemen we je mee hoe onze producten geadviseerd en ingezet kunnen worden.  

Geroezemoes op Facebook

Op 17 maart werd in een besloten Facebookgroep een negatief artikel gedeeld over VacciCheck. Het kan natuurlijk een keer gebeuren dat je een boze klant treft. We luisteren, proberen het probleem te herstellen en we doen wat nodig is voor een blije klant. Echte feedback is een cadeautje!