Het laatste nieuws

Vriendelijk verzoek i.v.m. lagere bezetting op kantoor door corona:
Bestellingen bij voorkeur via website of per e-mail bestel@nmlhealth.com en NIET per telefoon
Adviesvragen ook bij voorkeur per chat of e-mail info@nmlhealth.com

 

Bestelling en bezorging in coronatijd

Wij werken samen met pakketdienst DPD. Zij zorgt ervoor dat de bestelling bij ons wordt opgehaald en -onder normale omstandigheden- de volgende werkdag afgeleverd wordt bij onze klanten. Vanwege topdrukte, de maatregelen die ook DPD moet hanteren en hun tekort aan handen, willen wij onze klanten vriendelijk verzoeken om 'bewust' te bestellen.

Wij houden je op de hoogte

NML health verspreidt graag goed onderbouwde kennis en informatie op het gebied van gezondheid.

NML health verspreidt graag goed onderbouwde kennis en informatie op het gebied van gezondheid. Daarvoor werken wij samen met een grote groep dierenartsen en worden wij gevoed door een aantal universiteiten, onderzoekscentra en andere opleidingsinstituten. 

Corona: graag je aandacht

De maatregelen om besmettingen te voorkomen raken vanzelfsprekend ook NML health. Ook bij ons werken meer medewerkers thuis en zullen we het kantoor met zo weinig mogelijk mensen bezetten. Maar met een flexibele houding en gezond verstand kunnen wij gewoon doorgaan met onze dienstverlening.

Sterk immuunsysteem

Een goede weerstand is het beste antwoord op corona

Elk lichaam beschikt over een natuurlijke barrière tegen ongewenste indringers. Huid, darmen en longen verdedigen het lichaam tegen ziekmakers. Slechte voeding, stress en een verkeerd bioritme verzwakt deze barrière en krijgen indringers een kans.