Onze merken

NML health kiest zoveel mogelijk voor natuurlijke en orthomoleculaire producten. De werking van de ingrediënten in de producten van NML health zijn gedegen onderbouwd.

Cofactoren

De opneembaarheid en werking van een voedingsstof is afhankelijk van de aanwezigheid van andere voedingsstoffen. Deze ondersteunende stoffen noemen we cofactoren. In onze producten zitten daarom beide: de voedingsstof en de cofactoren. Uiteindelijk zorgt dit voor een betere opneembaarheid en werking van de actieve stoffen in het lichaam.

Alles van de plant

Fytotherapie gaat uit van de geneeskrachtige werking van de hele plant. Wetenschappers waren lang van mening dat slechts enkele bestanddelen van de plant een geneeskrachtige werking hebben en kozen ze voor geneesmiddelen enkel voor ‘zuivere’ ingrediënten.Tegenwoordig erkennen deskundigen dat een geneesmiddel gemaakt van de hele plant beter werkt. Daarom vind je bij NML health de hele plant terug in haar producten.

Met deze uitgangspunten heeft NML health bewust haar series geselecteerd en ontwikkeld.

 

HEEL

De producten van HEEL zijn gebaseerd op geneeskrachtige kruiden. De serie bestaat uit verschillenden preparaten en is ontwikkeld door de Duitse onderneming Biologische Heilmittel Heel.

De producten richten zich op verschillende deelgebieden. Zo ondersteunt Traumeel bij blessures en Engystol de weerstand.