Onze merken

Download hier het bedrijfsprofiel

NML health kiest zoveel mogelijk voor natuurlijke en orthomoleculaire producten. De werking van de ingrediënten in de producten van NML health zijn gedegen onderbouwd.

Cofactoren

De opneembaarheid en werking van een voedingsstof is afhankelijk van de aanwezigheid van andere voedingsstoffen. Deze elkaar ondersteunende stoffen noemen we cofactoren. In onze producten zitten daarom meerdere stoffen die samenwerken. Uiteindelijk zorgt dit voor een betere opneembaarheid en werking van de actieve stoffen in het lichaam.

Alles van de plant

Fytotherapie gaat uit van de geneeskrachtige werking van de hele plant. Wetenschappers waren lang van mening dat slechts enkele bestanddelen van de plant een geneeskrachtige werking hebben en kozen ze voor geneesmiddelen enkel voor ‘zuivere’ geïsoleerde ingrediënten. Tegenwoordig erkennen deskundigen dat een geneesmiddel gemaakt van een heel deel van de plant beter werkt. Daarom wordt bij de producten uit de series van NML health de complete plant of het hele blad of de hele wortel van de plant gebruikt. 

Met deze uitgangspunten heeft NML health bewust haar series geselecteerd en ontwikkeld.