Het team

Irene Rol

Founder NML health
Irene Rol

Bij Irene Rol ligt de lat hoog als het gaat om bevlogenheid en liefde voor het dier en de natuur. Dat was de reden waarom ze ruim twintig jaar geleden haar hart volgde, in de diergeneesmiddelenbranche sprong en haar energie aanwendde voor de gezondheid van dieren met diergeneesmiddelen op natuurlijke basis. Ze ontwikkelde haar eigen serie PUUR bewust gezond voor dieren. Met NML health als dé groothandel voor unieke merken in natuurlijke gezondheids- en verzorgingsproducten, zorgt ze voor kwaliteit in de behandeling van dieren. 

Adriënne van 't Wout

Dierspecialist katten

Het was pas na mijn 30e dat mijn liefde voor dieren zich ontvouwde. Als kind ben ik niet met dieren opgegroeid dus toen ik mijn eerste kat in huis nam, samen met mijn toenmalige vriend, ging er een wereld (van liefde) voor me open. Met Catcetera en het uitdragen van mijn kennis over welzijn, emoties en behoeftes van katten hoop ik een bijdrage te kunnen leveren in het verbeteren van welzijn van katten in Nederland. Mijn eigen testteam van zes katten is mijn dagelijkse inspiratiebron!

Colinda Werkhoven

Verkoop binnendienst 
Colinda Werkhoven

“Ik weet niet beter dan dat ik altijd dieren om mij heen heb gehad. In mijn jeugd woonden we op verschillende plekken vanwege het werk van mijn vader en waar we neerstreken scharrelden altijd dieren rond. Ik heb zelfs een gans Hans gehad.

Met mijn echtgenoot Peter - onze kinderen zijn inmiddels de deur uit – en onze Jack Russell Roxy woon ik nu alweer jaren in Weesp."

Dietske Dijkman

VacciCheck, Dierspecialist Paard

Dietske is natuurgeneeskundig therapeut voor dieren en heeft tijdens haar studie stage gelopen bij NML health, dit is inmiddels alweer 9 jaar geleden. Zij is in haar eigen praktijk de producten van PUUR, Vetramil en Phytonics gaan inzetten en heeft zich daardoor altijd kunnen blijven ontwikkelen op inhoudelijk gebied. Hierdoor heeft zij een enorme kennis opgedaan wat betreft ingrediënten en werking van de producten.

Els Nijzink

Advies en Dierspecialist hond
Els Nijzink NML health

Els is met veel plezier werkzaam bij NML health. Ze geeft de klanten advies over de producten van NML health en het gebruik hiervan. Ook schrijft ze informatieve teksten voor op de website. Dus met dat adviserende ei is het wel goed gekomen.
 

Emma Boverhuis

Productontwikkeling, inkoop en logistiek.

Sinds augustus 2020 werkt Emma bij NML. Ze draagt bij aan de organisatie van het magazijn en de inkoop van de producten, maar ze is het meest bezig met productontwikkeling. Samen met Irene werkt ze nieuwe ideeën uit en zorgt ze ervoor dat een nieuw recept uiteindelijk als eindproduct op de plank staat. En natuurlijk hoort daar ook het waarborgen van de kwaliteit van de producten bij. Een brede functie, maar daardoor extra leuk!

Freek Drost

Creative Designer
Freek Drost - Vormgever bij NML health

Als liefhebber van de natuur kan Freek zich goed vinden in de visie van NML. In alles wat hij doet, wordt hij geïnspireerd door de natuur. Met name de mooie Nederlandse natuur. Freek woont aan de rand van het natuurgebied het Ilperveld en is in zijn vrije tijd ook graag buiten. 

Jolanda Baars - Jansen

Boekhouding en administratie

Bij NML health is het voor Jolanda een dagelijkse uitdaging om de zakelijke kant van het bedrijf op rolletjes te laten lopen. “Als de cijfers maar sluiten, dan ben ik tevreden en heb ik mijn werk goed gedaan”, lacht Jolanda. Ze gaat voor een optimaal eigentijds ordersysteem waar de processen logisch en efficiënt zijn. Helemaal haar ding.

En voor NML health heerlijk om zo’n cijferwonder in huis te hebben.

Kelly van Prooijen

Sales & marketing
Kelly van Prooijen Phytonics

Kelly werkt sinds 2010 voor praktijk Den Hoek in de Bilt en kent de praktijk, patiënten én producten. Zij zet zich 100% in voor de patiënten van Den Hoek, zowel achter de balie als aan de telefoon. En social media niet te vergeten.

Levine van Kats

Verkoop buitendienst
Levine van Kats - Verkoop buitendienst NML health en PUUR

Als dierenliefhebber kan Levine zich goed vinden in de NML visie. Met haar opleiding Dier management vindt zij het super leuk om de dierenspeciaalzaken, ruitersportzaken en dierenartsen te bezoeken en te informeren over NML health en haar producten.

Maria Wetser

Accountmanager binnendienst
Maria Wetser NML health_sales

Maria haar eigen dieren zijn met name de verbindende factor voor haar om bij NML te werken. Ze heeft veel interesse in preventieve gezondheid en ook steeds meer de behoefte om haar footprint klein te houden. De kennis die ze elke dag tot zich neemt bij NML, vertaalt ze ook in haar huishouden.

Marian Hoogvorst

Magazijn

Ze kwam, zag en bleef. Sinds 2008 is Marian Hoogvorst het stralende hart van het magazijn van NML health. Met grote precisie maakt zij orders klaar voor verzending. "Ik heb altijd al interesse gehad voor planten en dieren. Bij NML health ontdekte ik dat zomaar in het wild groeiende planten, ook een genezende en ondersteunende werking hebben.

Dat maakt voor mij het werk bij NML health nog interessanter."

Paulien Visser

Dierenarts, VacciCheck en in- en verkoop

Dierenarts Paulien Visser blijkt van alle markten thuis te zijn. Zij is het deskundige aanspreekpunt voor collega’s die titeren met VacciCheck. Daarnaast ondersteunt Paulien het in – en verkoopteam van NML health. Dit combineert zij met het zware werk van paardentandarts. Paulien:

"Op verschillende manieren ben ik zo bezig met de gezondheid van dieren. Het allround bezig zijn past bij mij."