Het team

Irene Rol

Eigenaar/ondernemer
Irene Rol

Bij Irene Rol ligt de lat hoog als het gaat om bevlogenheid en liefde voor het dier en de natuur. Dat was de reden waarom ze ruim twintig jaar geleden haar hart volgde, in de diergeneesmiddelenbranche sprong en haar energie aanwendde voor de gezondheid van dieren met diergeneesmiddelen op natuurlijke basis. Ze ontwikkelde haar eigen serie PUUR bewust gezond voor dieren. Met NML health als dé groothandel voor unieke merken in natuurlijke gezondheids- en verzorgingsproducten, zorgt ze voor kwaliteit in de behandeling van dieren. 

Colinda Werkhoven

Verkoop binnendienst 
Colinda Werkhoven

“Ik weet niet beter dan dat ik altijd dieren om mij heen heb gehad. In mijn jeugd woonden we op verschillende plekken vanwege het werk van mijn vader en waar we neerstreken scharrelden altijd dieren rond. Ik heb zelfs een gans Hans gehad. Met mijn echtgenoot Peter - onze kinderen zijn inmiddels de deur uit – en onze Jack Russell Roxy woon ik nu alweer jaren in Weesp."

Jolanda Baars - Jansen

Boekhouding en administratie

Bij NML health is het voor Jolanda een dagelijkse uitdaging om de zakelijke kant van het bedrijf op rolletjes te laten lopen. “Als de cijfers maar sluiten, dan ben ik tevreden en heb ik mijn werk goed gedaan”, lacht Jolanda. Ze gaat voor een optimaal eigentijds ordersysteem waar de processen logisch en efficiënt zijn. Helemaal haar ding. En voor NML health heerlijk om zo’n cijferwonder in huis te hebben.

Marian Hoogvorst

Magazijn

Ze kwam, zag en bleef. Sinds 2008 is Marian Hoogvorst het stralende hart van het magazijn van NML health. Met grote precisie maakt zij orders klaar voor verzending. "Ik heb altijd al interesse gehad voor planten en dieren. Bij NML health ontdekte ik dat zomaar in het wild groeiende planten, ook een genezende en ondersteunende werking hebben. Dat maakt voor mij het werk bij NML health nog interessanter."

Marije van Oostveen

Marketing&communicatie
Marije van Oostveen

“Zolang ik me kan herinneren zorg ik voor dieren. Opgegroeid met dwerggeiten, katten, honden en konijnen, vond ik als kind niets heerlijker dan met ze bezig te zijn. Een groot voordeel van buiten wonen. Nu woon ik met mijn eigen gezin in het centrum van Weesp en zit een grote beestenboel er even niet in en is het nu alleen onze kat Billy die onder mijn dierenliefde bedolven wordt." 

Paulien Visser

Dierenarts, VacciCheck en in- en verkoop

Dierenarts Paulien Visser blijkt van alle markten thuis te zijn. Zij is het deskundige aanspreekpunt voor collega’s die titeren met VacciCheck. Daarnaast ondersteunt Paulien het in – en verkoopteam van NML health. Dit combineert zij met het zware werk van paardentandarts. Paulien: "Op verschillende manieren ben ik zo bezig met de gezondheid van dieren. Het allround bezig zijn past bij mij."

Ruth van Kessel

Communicatie

“Mijn uitdaging is om de kennis over en ervaring met de natuurlijke producten van NML health op verschillende manieren uit te dragen. Ik zie het schrijven van artikelen en blogs voor de website en diergerelateerde magazines als een middel om de kloof tussen reguliere en natuurlijke diergeneeskunde te overbruggen.”

Sally Schoen

Creative design en magazijn

Sally is het creatieve brein en de maker van de informatieve filmpjes en ander beeldend materiaal die de missie van NML health ondersteunen: het uitdragen van kennis over de producten en hun bijdrage aan een natuurlijke diergezondheid. Sally: "Ik laat me graag inspireren door de natuur. Bij NML vind ik dezelfde kritische en bewuste houding, die ikzelf probeer te integreren in mijn leefstijl."

Sandra Cartesan

Projectmanager paard

Als het over verzorging en het toepassen van de producten van NML health bij paarden gaat, is Sandra Cartesan de expert bij NML health. Zelf een groot liefhebber en trotse eigenaar van een Fjord, Camargue en een Shetlander, spreekt zij uit eigen ervaring. Daarbij put Sandra uit kennis die ze jarenlang heeft opgedaan in haar werk als paraveterinair in dierenartspraktijken. Bij NML health ligt haar focus op de PUUR- serie voor paarden, de contacten met ruitersportzaken en alle paard gerelateerde evenementen.  

Soe Topçuoglu

Verkoop binnendienst en magazijn
Soe aan het werk bij NML health

Wie bij het telefonisch bestellen van producten van NML health Soe aan de lijn krijgt, weet zich verzekerd van een grote dosis aan kennis en ervaring. Zelf tien jaar lang hoefsmid geweest, enthousiaste paardenbezitster van de paarden Buster en Ari-Jean en baasje van hond Freckels en kat Felix, weet zij de klanten goed te adviseren met voorbeelden uit haar praktijkervaring.