Het team

Irene Rol

Eigenaar/ondernemer
Irene Rol

Bij Irene Rol ligt de lat hoog als het gaat om bevlogenheid en liefde voor het dier en de natuur. Dat was de reden waarom ze ruim twintig jaar geleden haar hart volgde, in de diergeneesmiddelenbranche sprong en haar energie aanwendde voor de gezondheid van dieren met diergeneesmiddelen op natuurlijke basis. Ze ontwikkelde haar eigen serie PUUR bewust gezond voor dieren. Met NML health als dé groothandel voor unieke merken in natuurlijke gezondheids- en verzorgingsproducten, zorgt ze voor kwaliteit in de behandeling van dieren. 

Colinda Werkhoven

Verkoop binnendienst 
Colinda Werkhoven

“Ik weet niet beter dan dat ik altijd dieren om mij heen heb gehad. In mijn jeugd woonden we op verschillende plekken vanwege het werk van mijn vader en waar we neerstreken scharrelden altijd dieren rond. Ik heb zelfs een gans gehad, die ik allerlei kunstjes leerde. Hij heette Hans. Met mijn echtgenoot Peter - onze kinderen zijn inmiddels de deur uit – en onze Jack Russell Roxy woon ik nu alweer jaren in Weesp."

Hans van Brussel

Verkoop buitendienst
Hans van Brussel

“Ik vind dat je kritisch moet omgaan met de gezondheid van je huisdier. Een dier kan immers geen keuze maken. Ik zie het als mijn taak, baasjes hierin goed op te voeden. Ik kom uit de diervoeding, dat is de basis. Maar daar ben je er niet mee. Ik vind dat suppleren echt noodzakelijk is, in voeding vind je echt niet meer alles wat je nodig hebt. Ik zeg altijd: kijk naar je dier wat hij nodig heeft en vul dat aan. En dan het liefst op natuurlijke basis. Je kunt daar niet alles, maar wel heel veel mee. Natuurlijk als het kan, regulier als het echt moet.”

Marian Hoogvorst

Magazijn

Ze kwam, zag en bleef. Al acht jaar is Marian Hoogvorst het stralende hart van het magazijn van NML health. Met grote precisie maakt zij orders klaar voor verzending. "Ik heb altijd al interesse gehad voor planten en dieren. Bij NML health ontdekte ik dat zomaar in het wild groeiende planten, ook een genezende en ondersteunende werking hebben. Dat maakt voor mij het werk bij NML health nog interessanter."

Marije van Oostveen

Sales&Marketing
Marije van Oostveen

“Zolang ik me kan herinneren zorg ik voor dieren. Opgegroeid met dwerggeiten, katten, honden en konijnen, vond ik als kind niets heerlijker dan met ze bezig te zijn. Een groot voordeel van buiten wonen. Nu woon ik met mijn eigen gezin in het centrum van Weesp en zit een grote beestenboel er even niet in en is het nu alleen onze kat Billy die onder mijn dierenliefde bedolven wordt." 

Marlies Blom

Office-/Productmanager
Marlies Blom - NML health

“Ik was als kind al een echt paardenmeisje. Dagelijks was ik als 6-jarige op de manege in de weer met de verzorgpony’s en toen ik op mijn 17de mijn eerste eigen paard kocht, was ik de koning te rijk. Ik ben een recreatieve rijder, altijd al geweest. Inmiddels leef ik een vol leven in Soest met mijn vriend Marco, onze Quarter Horse Buffy en Joep de kat. Voor mij een ideale combinatie met de dagelijkse hectiek op het werk: de dagelijks verzorging van het paard is voor mij een heerlijke ontspanning .”

Mirte Schaap

Verkoop binnendienst

“Mijn uitdaging ligt in het ervoor zorgen dat de klant tijdig en goed ontvangt wat hij heeft besteld en in het deskundig advies geven over producten die we verkopen. Dat laatste is zeker een uitdaging als je de hoeveelheid aan producten van NML health in ogenschouw neemt."

Ruth van Kessel

Communicatie

“Mijn uitdaging is om de kennis over en expertise met de natuurlijke producten van NML health op verschillende manieren uit te dragen. Ik zie het schrijven van blogs voor de website en artikelen in diergerelateerde magazines als een middel om de kloof tussen reguliere en natuurlijke diergeneeskunde te overbruggen.”

Sabrina Haazer-Van Schooten

Verkoop buitendienst
Sabrina Haazer-Van Schooten met haar teckel

“Mijn ouders werden vroeger wel eens gek van me. Officieel hadden we geen dieren thuis, maar ik sleepte alles wat ik tegen kwam mee naar huis: ratjes, cavia’s en zelfs een papagaai. Als ik een dier in de dierenwinkel zag waarvan ik vond dat het er een beetje zielig of eenzaam uitzag, kocht ik het gewoon zelf. Soms met de vriendjes en vriendinnetjes erbij, haha." 

Sandra Cartesan

Projectmanager paard

Als het over verzorging en het toepassen van de producten van NML health bij paarden gaat, is Sandra Cartesan de expert bij NML health. Zelf een groot liefhebber en trotse eigenaar van een Fjord, Camargue en een Shetlander, spreekt zij uit eigen ervaring. Daarbij put Sandra uit kennis die ze jarenlang heeft opgedaan in haar werk als paraveterinair in dierenartspraktijken. Bij NML health ligt haar focus op de PUUR- serie voor paarden, de contacten met ruitersportzaken en alle paard gerelateerde evenementen.  

Soe Topçuoglu

Verkoop binnendienst en magazijn

Wie bij het telefonisch bestellen van producten van NML health Soe aan de lijn krijgt, weet zich verzekerd van een grote dosis aan kennis en ervaring. Zelf tien jaar lang hoefsmid geweest, enthousiaste paardenbezitster van de paarden Buster en Ari-Jean en baasje van hond Freckels en kat Felix, weet zij de klanten goed te adviseren met voorbeelden uit haar praktijkervaring.