Lekker in je vel tijdens de reis

Iedere hond zou het leuk moeten vinden om met de baas op stap te gaan. Ook als hij hiervoor mee moet in de auto, op de boot of in de trein. Helaas ervaren veel honden dit anders. Ze zijn nerveus, gaan kwijlen, worden misselijk en gaan zelfs braken uit angst. Dit is vervelend voor het dier en de baas.

De volgende natuurlijke extracten ondersteunen:

Glycyrrhiza glabra, Magnesium carbonicum en Zingiber officinale.

Bij

  • angst en nervositeit
  • misselijkheid door gebrek aan frisse lucht
  • braakneigingen
  • kwijlen en braken door angst

Ongemakken rondom een reis komen meestal voor bij de -jonge- hond. Begin op tijd met behandelen en volg onderstaand stappenplan! 

Geef voor iedere stap de druppels

  1. Ga samen met de hond in de auto (5 minuten) laat de motor uit, beloon hem of geef wat lekkers.
  2. Is de hond na een paar keer oefenen rustig neem dan de hond in de auto en laat de motor stationair draaien (5 minuten).
  3. Hierna kunt u starten met maken van een kort ritje, u kunt dit langzaam uitbreiden. Blijf rustig en zorg voor voldoende frisse lucht.
  4. Verleng de rijtijd, geef voor en ook tijdens het reizen nog een keer een dosering druppels. Geef bij een langere rit ongeveer 2 uur voor de reis een kleine maaltijd.
  5. Indien uw hond 5 ritten niet meer misselijk is kunt u de behandeling beëindigen.

Bekijk hier het filmpje 'On Tour met je hond'. 

De druppels zijn uitstekend te combineren met de PUUR kruidenmix met Magnesium citraat, Meidoorn (Crataegus oxyacantha), Natriumfosfaat/Sosium phosphate, Hop (Humulus lupulus), Sint-janskruid (Hypericum perforatum), Dong Quai (Angelica sinensis), Japanse notenboom (Ginkgo biloba), Zink, L-Tryptofaan, Vitamine B3 en Vitamine B6.

Tip om verantwoord en gezond te belonen? Icelandpet snacks!