DAP Flevoland: 'De beste zorg voor een huisdier, dat staat bij ons voorop!'

Leestijd 2 minuten

Denkwijze en visie

De afgelopen jaren heeft Dierenartsenpraktijk Flevoland veelvoudig gebruik gemaakt van de NML health VacciCheck. Angeline van Team DAP Flevoland neemt ons mee: "Wij als praktijk vinden het erg belangrijk dat er per dier en per eigenaar wordt gekeken naar wat nodig is, wat de behoefte is en wat er past. De VacciCheck is hier een mooi voorbeeld van en sluit goed aan bij de denkwijze van onze praktijk. En dat wordt 100% bevestigd door onze klanten. En dat is heel fijn."

VacciWeek

Wij bieden onze klant de VacciCheckWeek aan. Dit houdt in dat klanten in deze week een afspraak kunnen plannen voor de bloedafname. Alle afgenomen bloedjes worden dan eind van de week getest met de VacciCheck. Voor ons een zeer efficiënte manier om de VacciCheck uit te voeren, en voor onze klanten een mogelijkheid om voor een gereduceerd tarief de VacciCheck titerbepaling te laten doen.

Onze klanten ervaren het als erg prettig dat wij deze optie aanbieden. We vaccineren niet als we niet eerst de beschermingsstatus van het dier meten. We checken het juiste moment. De behoefte van eigenaren naar een duurzame en persoonlijke behandeling wordt steeds groter. En dat vinden wij een geweldige stap in de richting van onze kijk op diergezondheid. De producten van NML health sluiten hier naadloos bij aan en helpen ons dan ook om hier een natuurlijke bijdrage aan te leveren.

De beste zorg voor een huisdier, dat staat bij ons voorop!

Bedankt Angeline voor het delen van het verhaal uit jullie praktijk. Eerder schreven wij in samenwerking met het team van DAP Flevoland over hoe hun Huisdieren Zorgplan op maat de diereigenaar ontzorgt

Een kijkje in de praktijk van DAP Flevoland en over hun vaccinatiebeleid?

Ook interesse in de VacciCheck in jullie praktijk? Lees er meer over