Onze professionals

NML health werkt in haar kennisplatform intensief samen met reguliere, holistische en homeopathisch werkende dierenartsen. Dat doen we bij de ontwikkeling van producten, maar ook in het delen van kennis en meningen in blogs en opiniestukken. Ook wat betreft educatie, zoals onze VacciCheck Academy's, maken wij graag gebruik van de kennis en ervaring van de professionals in het veld.

Kennisplatform

Het door NML health ontwikkelde kennisplatform verzorgt educatie en voorlichting over natuurlijke diergeneeskunde in de vorm van lezingen, thema-avonden en publicaties. In dit kennisplatform participeren dierenartsen, specialisten, therapeuten, wetenschappers en (professionele) gebruikers. Samen staan zij voor het delen van kennis over het op een natuurlijke, veilige en effectieve manier bevorderen en in stand houden van diergezondheid.

Maak kennis met 'onze' professionals

 

Uitgedokterd? Niet bij dierenarts Evelien van de Waa

Homeopathisch werkend dierenarts Evelien van der Waa beschrijft voor NML health casussen uit haar praktijk voor de rubriek: 'Uit de praktijk van...'.  Zij beschrijft in deze blogs ziektebeelden, de homeopathische benadering van deze klachten al dan niet ondersteund met supplementen en druppels van PUUR en Phytonics. Ook kan zij prachtig vertellen over de krachtige werking van bloemen, planten en kruiden uit de natuur. De theorie komt tot leven doordat zij haar verhalen doorspekt met voorbeelden uit haar eigen praktijk voor gezelschapsdieren.

Geen kwestie van geloven, maar zien dat het werkt

Steven Schukking van Dierenkliniek Kortenoord in Wageningen vindt dat reguliere en natuurlijke diergeneeskunde elkaar goed aanvullen. Hij mag zich een autoriteit noemen in het herkennen en de behandeling van aseptische meningitis, in het bijzonder bij de Berner Sennen. Als dierenarts is Steven verbonden aan de Nederlandse Berner Sennen Vereniging en wordt hij bij een vermoeden van aseptische meningitis regelmatig geconsulteerd door reguliere dierenartsen. Met Irene Rol van NML health ontwikkelde hij een aantal producten voor de productserie PUUR.