Onze professionals

NML health werkt in haar kennisplatform intensief samen met reguliere, holistische en homeopathisch werkende dierenartsen. Dat doen we bij de ontwikkeling van producten, maar ook in het delen van kennis en meningen in blogs en opiniestukken. Ook wat betreft educatie, zoals onze VacciCheck Academy's, maken wij graag gebruik van de kennis en ervaring van de professionals in het veld.

Kennisplatform

Het door NML health ontwikkelde kennisplatform verzorgt educatie en voorlichting over natuurlijke diergeneeskunde in de vorm van lezingen, thema-avonden en publicaties. In dit kennisplatform participeren dierenartsen, specialisten, therapeuten, wetenschappers en (professionele) gebruikers. Samen staan zij voor het delen van kennis over het op een natuurlijke, veilige en effectieve manier bevorderen en in stand houden van diergezondheid.

Maak kennis met 'onze' professionals

 

‘Ik zie het als mijn morele plicht kennis over dieren breed te delen’

Holistisch werkend dierenarts Anneke Schellingerhout deelt in de rubriek 'Uit de praktijk' haar kennis en ervaring over de behandeling van honden en katten in haar praktijk Jyoti in Heemskerk. Na haar afstuderen aan de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht, is zij gepromoveerd op het gebied van voeding en heeft zij tal van opleidingen en cursussen gedaan. Anneke werkt vooral met osteopathie, chiropractie, IMT, acupunctuur, laser, NES Health, (Chinese) voeding, orthomoleculaire supplementen, Chinese en Westerse kruiden en homeopathie. Daarnaast is zij eigenaar en hoofddocent van Supple Spine Institute, opgericht om onderwijs te geven in manuele technieken.

Uitgedokterd? Niet bij dierenarts Evelien van de Waa

Homeopathisch werkend dierenarts Evelien van der Waa beschrijft voor NML health casussen uit haar praktijk voor de rubriek: 'Uit de praktijk van Evelien...'.  Zij beschrijft in deze blogs ziektebeelden, de homeopathische benadering van deze klachten al dan niet ondersteund met supplementen en druppels van PUUR en Phytonics. Ook kan zij prachtig vertellen over de krachtige werking van bloemen, planten en kruiden uit de natuur. De theorie komt tot leven doordat zij haar verhalen doorspekt met voorbeelden uit haar eigen praktijk voor gezelschapsdieren.

'Ik wil absoluut bijdragen aan meer kwaliteit in de diergezondheidszorg'

Met dierenarts Eric Laarakker van Den Hoek Holistische Praktijk voor Dieren in de Bilt deelt NML health een lange geschiedenis. Samen met Irene Rol stond hij aan de wieg van de series PUUR en Phytonics, waarbij Irene de distributie en ontwikkeling van PUUR op zich nam en Eric naast zijn werk als opleider en dierenarts, de ontwikkeling van Phytonics. De allround dierenarts laat zich in zijn werk leiden door acupunctuur, fytotherapie, traditionele Chinese geneeswijzen (TCM), klassieke homeopathie, manuele therapieen en energetische behandelmethoden.