Een terugblik op de succesvolle avonden van Natuurlijk! Hond en Kat

Irene deelt haar kennis over PUUR bij NML in Weesp

De afgelopen twee weken heeft NML, samen met Carnis en NOHO agency, drie klantenavonden in Nederland georganiseerd. Een groot succes, met een leuke opkomst met veel aandacht voor elkaar.

De aftrap was maandag 14 november jl, bij NML health in Weesp. Wij bevinden ons sinds begin dit jaar in ons nieuwe kantoorpand in de oude koeienstal die opnieuw is opgebouwd en in ere is hersteld. Een mooie gelegenheid dus om iedereen te ontvangen. De voorbereidingen verliepen voorspoedig en de aanmeldingen stroomden binnen. Zowel Carnis, als NOHO agency en NML hadden een eigen "winkeltje" gecreërd in de ruimte om ieders bedrijf te presenteren. De dames van De Overhorn, Bed & Breakfast en Conference Room, bij ons op locatie hadden de catering uitmuntend verzorgd. De avond startte om 18.00 uur dus men kon, na de winkel gesloten te hebben, direct onze kant op komen. Het was een succesvolle avond en dat was goed te merken aan de reactie van onze gasten. Dit soort avonden komen er zeker meer volgend jaar. We houden u op de hoogte.

De avonden in het land waren mooi verdeeld.
Dinsdag 15 november organiseerde Carnis de avond in hun kantoorpand en magazijn in Hoogeveen. Voor ons een eind weg, maar zeker de moeite waard om onze klanten daar te zien en te spreken. Ook deze avond was het meer dan waard en heeft weer leuke contacten opgeleverd.
NML had naast de PUUR vuurwerk en -weerstand producten de nieuwe oliën van Icelandpet mee, STOP! Hét groene alternatief voor vlooien- en tekendruppels, de heerlijke, comfortabele bedden van NML health bed en de fijne Paw wax van Vetramil, dé musthave voor deze winter! Bekijks hadden we zeker;)

De derde en de laatste avond organiseerde NOHO agency op de prachtige locatie van Kynologisch Nederland in Hellevoetsluis. Wederom een succes met een leuke opkomst! 
Ook hier weer fijne bestaande én nieuwe contacten. Goed om "naar" onze klanten te gaan in Zuid Holland zodat zij niet altijd een eind hoeven te rijden. Veel klanten uit Zeeland namen ook de moeite om ons te bezoeken. 

Bij deze willen wij iedereen hartelijk dank voor hun komst en nogmaals dank aan mede organisatoren Carnis en NOHO agency én Kynologisch Nederland voor de gastvrijheid. 

Op naar meer van deze waardevolle avonden!