Hondje weer soepel op zijn oude dag

Wat doe je als je in Frankrijk woont en er meldt zich ineens een pup aan je deur en geen eigenaar in zicht? Dan neem je hem liefdevol op in je huishouden en noemt hem ‘Hondje’, naar goed Nederlands gebruik. Hondje leeft een leven als God in Frankrijk. En nu hij op leeftijd komt, helpen middelen als de druppel met Curcuma, echte guldenroede (Solidago virgaurea) en wierookboom (Boswellia) en Omega-3 visolie hem om soepel te blijven bewegen.

Aanlopen

Hondje kwam als pup aan komen lopen bij een Nederlands echtpaar in Frankrijk. Ineens stond hij voor de deur. Helaas meldde zich geen eigenaar, ook niet na een paar dagen. Zo kwam het dus dat Hondje – want zo noemden zijn nieuwe baasjes hem - een nieuw huis had gevonden. Alle drie waren ze blij met deze toevallige ontmoeting. Hondje kreeg bij de Nederlanders een leven als God in Frankrijk.

Artrose

Met het klimmen van de jaren merkten de baasjes dat Hondje het steeds lastiger kreeg met opstaan uit de mand en de dagelijkse wandeling. Artrose in de rug bleek de boosdoener. Dus krijgt Hondje nu een activerende druppel met Curcuma, echte guldenroede (Solidago virgaurea) en wierookboom (Boswellia voor soepelere beweging en een druppel met Chinese ginseng, Gember (Zingiber officinale), Goudpapaver (Escholzia), Hop (Humulus lupulus), Lavendel (Lavendula officinalis), Spaanse peper (Capsicum annuum), Wierookboom (Boswellia serrata), Zoethout (Glycyrrhiza glabra) en Curcuma longa voor de pijn. Dit geeft zichtbaar verlichting. Om het Hondje nog gemakkelijker te maken staat er nu dagelijks ook een Omega-3 visolie op het menu. Met duidelijk resultaat! Om te zeggen dat Hondje nu huppelend door het leven gaat is overdreven, maar wat is het fijn dat Hondje weer gemakkelijk uit de mand komt en weer geniet van zijn dagelijkse wandeling.